ABD Başkan Yardımcısı Biden İtiraf Etti: Ben de Siyonistim..
SİYONİST REJİM, 11 Kasım 2016 13:01ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Trump döneminde de İsrail ile ilişkilerin güçlü bir şekilde devam edeceğini belirterek "Ben de siyonistim" ifadesini kullandı.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında, ABD Başkanlığı'na seçilen Donald Trump yönetiminde, Amerika-İsrail ittifakında her hangi bir "zayıflama" olmayacağını söyledi. Toplantıda siyasi Siyonizmin kurucusu Theodor Herzl Ödülü takdim edilen Biden, Siyonist olduğunu söyledi.
ABD Başkan Yardımcısı Biden, 100'den fazla ülkede Yahudi cemaatlerini temsil eden Dünya Yahudi Kongresi adlı kuruluşun New York'taki Pierre otelde yapılan yıllık galasına katıldı.
Trump'ın başkanlığı döneminde Amerika-İsrail ilişkilerine değinen Biden, Trump yönetiminde ABD'nin İsrail'e verdiği destekte hiçbir azalma olmayacağını söyledi.
Biden bu konudaki açıklamasında "Trump yönetimi"ni kastederek şunları söyledi:
"Yeni yönetimde, İsrail-Amerika ilişkilerinde bir değişme beklemiyorum. Böyle bir niyet olsa bile ki yok; Kongre ve Amerikan halkı bunun gerçekleşmesine hiçbir zaman izin vermez"
BİDEN: BEN DE SİYONİSTİM
Biden yaklaşık 400 kişinin bulunduğu salondaki konuşmasında ayrıca, "Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" ifadesini kullandı. Biden'e gecede siyasi Siyonizmin kurucusu olarak bilinen "Theodor Herzl Ödülü" verildi.
DOUGLAS'A ÖDÜL
1973 - 1977 yıllarında ABD Dışişleri Bakanı olarak görev yapan ve ABD dış siyasetinin etkili isimlerinden kabul edilen Yahudi asıllı Henry Kissenger'in de katıldığı galada, ünlü Hollywood yıldızı Michael Douglas'ın babası, Kirk Douglas'a 100. yaş günü hediyesi olarak "Yahudi kültürüne katkısı" nedeniyle "Teddy Kollek Ödülü" verildi.
Bu arada, İsrail Başbakanı Binyamin Netahyahu ABD Başkanı olarak seçilen Trump'ı siyasi zaferinden dolayı kutlayan mesajında, Trump için "İsrail'in gerçek dostu" ifadesini kullanırken, Trump da geçen ay İsrail'deki destekçilerine video kaydıyla gönderdiği mesajında, kendi yönetiminin "Amerika ve İsrail'i yeniden güvenli" yapacağını ve "Yahudi halkıyla yan yana" olacağını ifade etmişti.
dunyabulteni
SİYONİST REJİM, 11 Kasım 2016 13:01
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması