CIA Şefi İtiraf Etti: Mossad İranlı Nükleer Mühendise Suikast Düzenledi
İSLAM ÜLKELERİ, 29 Kasım 2016 15:06Amerika Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) eski Başkanı Fell Herald, basın mensuplarına verdiği bir röportajda şu açıklamalarda bulundu: 28 Kasım 2010'da Amerikan Casusluk ve İstihbarat Örgütü, Siyonist Rejim ve Münafıklar grubunun da yardımıyla İranlı Nükleer Mühendis Mecit Şehriyari'ye suikast düzenledi.
Şehriyari'ye, MOSSAD tarafından yapılan suikast utanç vericidir ve amaç İran'ın barışçıl nükleer programına darbe vurmaktır. Şehriyari 2010-2012 yılları arasında suikasta uğrayan 4 mühendisin en iyisiydi ve araştırmalarında askeri kurumların hiçbiriyle bağlantısı yoktu.
Şehit Şehriyari, İran'ın nükleer enerji araştırmalarında önde gelen isimlerdendi ve dünyada da sahip olduğu kuantum fiziği ve nötronların yer değiştirmesi konusundaki araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Küresel bilgi toplumu MOSSAD'ın, Şehriyari ve diğerlerine yapılan suikastı planladığını ve hazırladığını kabul etmektedir. 2007-2012 yılları arasında CIA tarafından yapılan Uluslararası araştırma, İran'ın programının nükleer silah olmadığı ve İslam Cumhuriyeti'nin hiçbir zaman bu yönde bir adım atmadığını göstermiştir.
Siyonist Rejim İran'ın nükleer programı hakkında sahip olduğu istihbarat ve bilgi sonucu İran'ın Nükleer araştırmacılarını belirleyerek onlara suikast düzenledi ve yine İran'ın atom araştırma merkezlerinin sistemlerine virüs bulaştırdı. Şehriyari'nin şehadeti unutulmamalıdır çünkü bunun hatırlanması aslında MOSSAD ve diğer casusluk teşkilatların ne kadar acımasız olduklarının ve suikast düzenlenmesi için kurbanlarının onlar için gerçek anlamda bir tehdit oluşturmalarının gerekmediğinin hatırlanması demektir. Her ne kadar bu suikastlar Münafıklar eliyle yapılmış olsa da ancak onların tam bir istihbarat elde etme imkanları yoktu ve bu da bu işin MOSSAD ve CIA'nın desteğiyle yapıldığını göstermektedir.
tesnim
İSLAM ÜLKELERİ, 29 Kasım 2016 15:06
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması