Netanyahu İran'dan Gelen Açıklamalara Tepki Gösterdi
SİYONİST REJİM, 15 Aralık 2016 19:58İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in İsrail ile ilgili açıklamasına yanıt verdi. İsrail Başbakanı 'Tavşan değil kaplanız. Bizi tehdit ederseniz, kendinizi tehlikeye atarsınız' dedi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in İsrail ile ilgili açıklamasına yanıt verdi. İsrail Başbakanı 'Tavşan değil kaplanız. Bizi tehdit ederseniz, kendinizi tehlikeye atarsınız' dedi.
Netanyahu Kazakistan ziyareti sırasında, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in önceki gün Twitter'dan yaptığı 'Daha önce de dediğim gibi eğer Müslümanlar ve Filistinliler birleşip savaşsaydı Siyonist rejim 25 yıldır var olamazdı' açıklamasına cevap verdi.
Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin gelecek hafta Kazakistan'ı ziyaret edeceğini hatırlatıp, Netanyahu'ya İranlı lidere yönelik bir mesajı olup olmadığını sordu.
Netanyahu soruyu 'Tavşan değil kaplanız. Eğer bizi tehdit ederseniz, kendinizi tehlikeye atarsınız' diyerek yanıtladı.
İran'ın İsrail'e yönelik politikasını değiştirmesi halinde kendilerinin de aynı şekilde karşılık vereceğini belirten Netanyahu, Nazarbayev'in 'Gerçekten İran'ın İsrail'i yok etmeyi istediğine inanıyor musunuz?' sorusuna da 'Evet, inanıyorum' yanıtını verdi. Ayetullah Ali Hamaney'in yanısıra İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan hafta başında, ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın Ortadoğu'da bir savaş başlatması halinde bunun 'İsrail'in yok edilmesine' yol açabileceğini söylemişti.
Dehkan bu açıklamayı Trump'ın, Tahran ile P5+1 ülkeleri arasındaki nükleer anlaşmayı iptal etme olasığına gönderme olarak yaptı. Zira Trump gibi anlaşmaya karşı çıkan Natenyahu bu konuda seçilmiş Başkan ile görüşmeyi iple çektiğini belirtmiş ve aklında anlaşmayı iptal edebilecek '5 şey' olduğunu söylemişti.
İSLAMİANALİZ
SİYONİST REJİM, 15 Aralık 2016 19:58
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı