Kassam Tugaylarından Tunuslu Şehid Mühendise Vefa
KASSAM TUGAYLARI, 27 Aralık 2016 18:38Hamas Hareketi’nin askeri kanadını temsil eden KassamTugayları şehit edilen mühendis Muhammed Ez-Zevari’nin yolunun sürdüreceklerini açıkladılar.
Geçtiğimiz Pazartesi günü akşamı Gazze’de Şehit Muhammed Ez-Zevari’yi anmak için düzenlenen programda Kassam Tugayları tarafından da açıklama yapıldı. Açıklamada Zevari’nin şehadetinin bu mübarek yolu olumsuz anlamda asla etkilemeyeceği ve gasıp düşmana karşı yürütülen mücadelede tüm güçleriyle savaşmaya devam edecekleri ifade edildi.
“Filistin davası uğruna kanını, canını feda eden, bu dava uğruna ter akıtan ümmetin kahramanlarına olan vefa borcumuzu asla unutmayacağız. Onlardan kimi ahdini yerine getirdi, kimi de beklemektedir. Zafere dek Siyonist düşmana karşı savaşacağımıza dair söz veriyoruz” ifadelerine de yer verildi.
İslam ümmetinin ve Arap dünyasının gençlerine seslenen tugaylar silahları yalnızca bir tek düşmana doğrultma çağrısı yaptılar.
Filistin direnişinin tarihinde tek başına büyük işlere imza atan örnek isimlerin varlığından söz eden Kassam Tugayları “İzzeddin El-Kassam bu isimlerden biriydi. O nasıl ki bağımsız Suriye halkının arasından çıkıp bu davaya destek verdiyse bugün kendisini andığımız Muhammed Ez-Zevari de Tunus’tan aramıza katılıp bu mücadeleye destek vermiştir” ifadelerini kullandılar.
Zevari’nin Siyonist düşmanla savaşa hazırlık kapsamında, beraberindeki birkaç kişiyle birlikte etkili ve kritik bir rol oynadığını ifade eden Tugaylar, 2014 Savaşında Zevari’nin ortaya koyduğu başarılarla Müslümanların yüreğine su serptiğini ifade ettiler.
“Ebabil uçağını uçuran senin ismin nasıl olur da Tunus’un ve Filistin’in semalarına yazılmaz” diyen Tugaylar, Zevari’nin Filistin direnişi için kritik öneme sahip olan bir alanda büyük başarılara imza attığını vurguladılar.
Kassam Tugayları sözlerini şöyle sürdürdü: “Düşman Zevari’nin ölümüyle sevinç duymuş olabilir. Ancak Siyonist düşman şunu bilmiyor ki, ümmetimiz Muhammed Ez-Zevari gibi daha binlercesini doğuracak güçtedir. Bizim binlerce Zevarimiz var ve bu yüzden her ne olursa olsun düşmanın elde edeceği yenilgi ve kayıptan başka bir şey değildir!”
Son olarakŞehid Mühendis MuhammedZevari’nin ailesini ve Filistin davasına destek veren Tunus halkını selamlayan Kassam Tugayları “Özgür Kudüs’te ve özgür Mescid-i Aksa’da namaz kılma sözü vererek” sözlerini tamamladılar.
İSLAMİANALİZ
KASSAM TUGAYLARI, 27 Aralık 2016 18:38
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı