17 Yaşındaki Filistinli Genç Siyonist Rejimin Casusluk ve Tedavi Teklifini Geri Çevirdi ve Şehadete Yürüdü
, 22 Şubat 2017 06:49Gazze’yi abluka altında tutan Siyonist İsrail rejimi, 17 yaşındaki kalp hastası Filistinli Ahmed’in Gazze dışında tedavi olabilmesi için İsrail adına casusluk yapması gerektiği şartını ileri sürdü. Bu şartı kabul etmeyen genç Filistinli, tedavi olamadığı için şehid oldu!
Siyonist İsrail güçleri, Filistinlilere karşı işledikleri zulüm ve vahşetlere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak 17 yaşındaki kalp hastası Ahmed adındaki gencin tedavi olmak talebiyle abluka altındaki Gazze dışına çıkma isteği, Siyonist İsrail makamları tarafından ‘ya bizim için casusluk yapar ve Gazze’de olup bitenler hakkında bildiklerini bize anlatırsın ya da ölümü beklersin’ şeklinde bir tavırla karşılandı. Genç Filistinli, Siyonistlerin bu talebini kabul etmediği için ölüme terk edildi ve geçtiğimiz ay içerisinde şehadete erdi!
Doğuştan kalp yetmezliği olan 17 yaşındaki Ahmed, bugüne kadar 18 ameliyat geçirmişti. Fakat doktorlar onun hayatta kalabilmesi için kalp nakli olması gerektiğini söylemişti. Nakil operasyonunun teknik şartlar itibariyle Batı Şeria’da bulunan Siyonist İsrail denetimindeki bir hastanede gerçekleşmesi gerekiyordu. Nakil için uzun süre umutla bekleyen Filistinli gencin ameliyat tarihi, defalarca kasıtlı olarak ertelenmişti. Son olarak belirlenen ameliyat günü geldiğinde Gazze’nin Erez sınır kapısından çıkış yapmak için sınıra getirilen Ahmed’i Siyonist rejim iç istihbarat birimi Şin Bet görevlileri sorguya aldı. Uzun süreli sorgulamanın ardından Ahmed’e ‘ ya bizim için casusluk yaparsın ya da burada ölümü beklersin ve çıkış yapamazsın’ diyen Siyonistler, Ahmed’in bu teklifi şereflice reddetmesi karşısında onu ölüme terk ettiler. Filistinli Ahmed, izzetli bir ölümü; onursuzca yaşamaya tercih etmişti.
17 yaşında şehadete kavuşan Ahmed Şubeyr’in babası Hasan Şubeyr, Siyonistlerin Ahmed’den bazı özel bölgelerin koordinatlarını istediğini ve bu isteği yerine getirdiği anda ameliyata girebileceğini söylediklerini fakat Ahmed’in böylesi bir teklifi kesinlikle kabul etmediğini belirtti. Kalp yetmezliği sebebiyle ölümle pençeleşen Ahmed’in geçtiğimiz ay, hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kaynak : Kudüs Haber
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi