Siyonist Rejim Kudüs’teki Yerleşim Projeleri İçin 186 Milyon Dolar Bütçe Ayırdı
MESCİD-İ AKSA, 24 Şubat 2017 18:45İşgal hükümetindeki Kudüs işlerinden sorumlu devlet bakanı Ze’ev Elkin yaptığı açıklamada, “Bu projelerin hedefi Kudüs’ün İsrail’in ebedi başkenti olarak kalmasına yöneliktir. Bu bütçeyle Kudüs ekonomik ve ulusal kimlik açısından daha ileri bir noktaya varacak ve Yahudilerin buradaki varlığı güçlenecektir” dedi.
Yerleşkeler konusunda işgal rejimi gibi düşünen ABD Başkanı Trump’un başkanlık koltuğuna oturmasıyla işgal altındaki Filistin topraklarında Yahudi yerleşke inşaatına hız veren; var olanları genişleten veya yenilerini inşa eden işgal rejiminin Kudüs çevresindeki yerleşke projeleri için 186 milyon dolar bütçe ayırdığı belirtildi.
Yediot Aharanoot gazetesi internet sitesinde verdiği haberde, Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’nun kurduğu komisyon ve bakanlıklara ait komisyon ile işgal belediyesine bağlı komisyonun yaptığı görüşmede, işgal belediyesinin hizmetine verilmek üzere 700 milyon şikel tahsis edilmesi konusunda uzlaşıya varıldığını yazdı.
Söz konusu habere göre, ayrılan bütçe işgal altındaki Kudüs şehrindeki Yahudi varlığı desteklemek, işgal belediyesinin hazırladığı plan ve projeler güçlendirmek ve dünyanın dört bir yanından gelecek turistleri ağırlamak için gereken yerlerin inşaatını yapmak için kullanılacak.
İşgal hükümetindeki Kudüs işlerinden sorumlu devlet bakanı Ze’ev Elkin yaptığı açıklamada, “Bu projelerin hedefi Kudüs’ün İsrail’in ebedi başkenti olarak kalmasına yöneliktir. Bu bütçeyle Kudüs ekonomik ve ulusal kimlik açısından daha ileri bir noktaya varacak ve Yahudilerin buradaki varlığı güçlenecektir” dedi.
fiem
MESCİD-İ AKSA, 24 Şubat 2017 18:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?