Kassam Tugayları: Siyonist Rejim Savaşlarda Bebekleri, Gazetecileri ve Hastaneleri Hedef Alıyor
KASSAM TUGAYLARI, 10 Mart 2017 14:51Siyonist işgal rejiminin Gazze’ye karşı açtığı savaşlarla birlikte başlattığı propagandaya dikkat çeken Kassam Tugayları “on yıllık süre içinde direnişin girdiği üç savaş Filistin direnişinin ahlaki tutumuyla işgalcinin barbarlığına şahittir” ifadesini kullandı.
İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları işgal rejiminin savaşlarda hareketin savaşçılarını korumak için mabetleri, hastane ve sivil kuruluşları kalkan olarak kullandığı iddialarını yalanlayarak, kendilerinin savaşlarda çocukları asla kullanmadıklarını ve sivilleri savaş alanlarından uzak tutmaya çalıştıklarını belirtti.
Gazze’de Kudüsümüz Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin İşgal Rejiminin Filistinli gazetecilere yönelik ihlalleriyle ilgili düzenlediği seminere ses kaydı yoluyla iştirak eden Kassam Tugayları komutanlarından Ebu Cafer, Siyonist işgal rejiminin varlığının en büyük hak ihlali olduğunu hatırlatarak, işgalin devam etmesinin kesinlikli daha çok sıkıntıya sebebiyet verdiğini ifade etti.
Siyonist işgal rejiminin Gazze’ye karşı açtığı savaşlarla birlikte başlattığı propagandaya dikkat çeken Kassam Tugayları “on yıllık süre içinde direnişin girdiği üç savaş Filistin direnişinin ahlaki tutumuyla işgalcinin barbarlığına şahittir” ifadesini kullandı.
Kassam’ın saha komutanlarından Ebu Cafer sesli mesajında, Filistin direnişinin savaşlarda her zaman sivillerle meskûn mekânları askeri operasyonlardan uzak tutmaya çalıştığını söyledi.
Ebu Cafer mesajında “Kassam Tugayları çocukları, sağlık merkezleriyle kuruluşlarını ve benzeri sivil kuruluşları asla hedef almaz. Düşman ise öyle değil. Emzikli bebekleri, kadınları, mabetleri, hastaneleri, gazetecileri ve sivil savunma merkezleriyle sivil savunma ekiplerini vurmaktan geri durmuyor” dedi.
fiem
KASSAM TUGAYLARI, 10 Mart 2017 14:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması