Hizbullah'ın Bu Hamlesi Siyonistleri Çok Şaşırttı
HİZBULLAH, 02 Haziran 2017 04:19Siyonist Rejim ordusu, Lübnan Hizbullah’ı gibi bazı yapıların İsrail ordu komutanlarının araçlarına dinleme cihazı yerleştirdiği endişesini taşıyor ve bu yüzden söz konusu cihazları bulabilmek için özel şirketlerden teknik hizmet satın alıyor.
Filistin Enformasyon Merkezi’nin Haaretz gazetesinden naklettiği habere göre, Siyonist ordu birkaç ay önce üst düzey bir komutanının arabasına yerleştirilen dinleme cihazını bulmak için takriben 12500 dolarlık teknik hizmet satın aldı.
Bu konu hakkında açıklama yapan Siyonist ordu yetkililerinden biri, bu girişimin savaş bakanlığına gelen bir istihbarat sonucu gerçekleştiğini, önemli bir komutanın aracının çalınması veya aracına kontrol edilmeden binmesi sonucu böyle bir tehlikenin doğabileceğini duyurdu.
Haaretz, Siyonist ordunun söz konusu alandaki çalışmalarının Hizbullah gibi bazı yapıların bu askeri güce ulaştıklarını ve İsrail ordu komutanlarının araçlarına dinleme cihazları yerleştirebilme çabası içinde olduklarını gösterdiğini ve Siyonist ordunun son yıllarda İsrail subay ve askerlerinin kullandığı cep telefonlarının dinlenmesi tehlikesi üzerine yoğunlaştığını ve bu yüzden karargahlar ile özel bölge ve toplantılara telefonla girilmesi konusunda bazı sınırlamalar getirdiğini yazdı.
Bu gazete Siyonist İsrail ordusunun üst düzey komutanlarından birinin aracına yerleştirilen cihaz sayesinde o komutanın tüm konuşmalarının ve güzergahının kaydedilmiş olabileceği ihtimalinin İsrail ordusunu endişelendirdiğini, bu tür cihazların araçlara yerleştirilmiş olması halinde onları bulabilmek için çok detaylı arama yapılması gerektiğini ve bu teknolojinin özel şirketlerden alınabileceğini duyurdu.
Haaretz gazetesi ayrıca, Siyonist komutanlardan birinin geçen aylarda yaptığı bir konuşmada, İsrail ordusunun bazı örgütlerle teknoloji alanında rekabet halinde bulunduğunu ve bu yüzden düşman karşısında ordunun daha iyi korunması yönünde yeni yollar keşfetmenin peşinde olduğunu yazdı.
kudusgunu.com
HİZBULLAH, 02 Haziran 2017 04:19
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı