Siyonist Profesör: 'Hizbullah ile Savaş, Tel-Aviv'de Tasavvuru İmkansız Bir Yıkıma Sebep Olacaktır'
SİYONİST REJİM, 11 Ekim 2017 18:46İsrailli tanınmış düşünür, Lübnan Hizbullah’ı ile her türlü savaşın Tel-Aviv'de diğer şehirlere oranla daha fazla hasara sebep olacağını vurguladı.
Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin Siyonist Haaretz gazetesinden naklettiği habere göre; Arap ülkeleri ile Siyonist Rejimin savaşları hakkındaki meşhur yazılarıyla bilinen Profesör Uri Bar Joseph, Hizbullah ile savaşın Tel-Aviv'de tahmini imkansız ve benzersiz yıkımlara sebep olacağını ifade etti.
Profesör Bar Joseph makalesinde; Siyonist Rejimin iftihar ettiği Tel-Aviv'deki kulelerin, Hizbullah'ın füze saldırıları ile toprağa gömüleceklerini de vurguladı.
Hizbullah'ın her birinin yaklaşık bir ton ağırlığa sahip füzelerinin Tel-Aviv'deki binaları yerle bir edeceğini ve Siyonist Rejimin Tel-Aviv'deki strateji çevrelerinin böyle bir senaryoya kesinlikle hazır olduklarını yazan Siyonist düşünür şöyle devam etti: Birkaç ton patlayıcı maddenin elektrik üretim santraline düştüğünü farz edin; neler olur, ne sonuçlar doğurur ve nasıl da İsrail'i felç eder!? Doğuracağı ekonomik sorunlar da cabası!
Profesör Uri Bar Joseph, daha korkunç senaryoların da olduğunu ancak bunlara değinmeyeceğini de ayrıca beyan etti.
Bar Joseph, Siyonist Rejim Askerî İstihbarat Başkanı Herzl Halevi’nin Hizbullah ile yapılacak savaşta, gelişmelerin Rejimin kontrolünde yaşanacağını düşündüğünü de beyan etti.
Joseph, Siyonist Rejimin kara saldırısında Hizbullah'a ağır darbeler vurabileceğini, ancak buna karşılık çok ağır bedeller ödemesi gerekeceğini de vurguladı.
Bar Joseph, Siyonist Rejim ve Hizbullah arasındaki savaşın İsrail’in İran'ın nükleer santrallerine saldırısının veya Hizbullah’a yönelik operasyonun sonucu olarak başlayabileceği tahmininde de bulundu.
kudusgunu.com
SİYONİST REJİM, 11 Ekim 2017 18:46
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı