Lieberman'dan İran ve Hizbullah Açıklaması
SİYONİST REJİM, 27 Mart 2018 23:26Kuzey Cephesinin Hizbullah’la savaşa hazır olmadığına işaret eden Lieberman, Kuzey Cephesinin hazır olması için Kuzey Cepheye ayrılan bütçeye 300 milyon dolar ilave edilmesi gerektiğini söyledi.
Siyonist İsrail Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, Yedioth Ahronoth gazetesinin düzenlediği konferansta konuştu.
Gazze Şeridi ve Lübnan sınırındaki cephelerle alakalı değerlendirmelerde bulunan Siyonist Bakan Lieberman, Kuzey cephesi olarak ifade edilen Lübnan sınırında savaşa hazır olmadıklarını belirtti.
Güney Cephesi olarak ifade edilen Gazze Şeridi’ndeki Siyonist güçlerin güçlü olduğunu iddia eden Savaş Bakanı Lieberman, Kuzey Cephesinin durumunun ise çok kötü olduğunu belirtti.
Kuzey Cephesinin Hizbullah’la savaşa hazır olmadığına işaret eden Lieberman, Kuzey Cephesinin hazır olması için Kuzey Cepheye ayrılan bütçeye 300 milyon dolar ilave edilmesi gerektiğini söyledi.
Lieberman, Siyonist İsrail ordusunun Gazze Şeridi ve Sina için ortaya çıkacak herhangi bir acil duruma hazırlıklı olduğunu iddia etti.
Kuzey ve Güney cephelere ayrılan bütçelerde ciddi dengesizliğin olduğunu dile getiren Lieberman, Ordunun Güney Cephesinin bütçesinin Kuzey Cephesinden 37 kat daha fazla olduğunu söyledi.
Siyonist İsrail’in Kuzey Cephe hattında bulunan bölgeleri korumak için 70 milyon dolar bütçe tahsis ettiğini ifade eden Lieberman, Güney Cephesine ise 500 milyon dolar tahsis edildiğini belirterek bütçe tahsislerinin dengesizliğini eleştirdi.
Savaş Bakanı Lieberman, Cuma günü başlayacağı belirtilen Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne dair de açıklamalarda bulundu.
Siyonist İsrail ordusuna seslenen Lieberman, hem Büyük Dönüş Yürüyüşü hem de Nekbe Günü’nde çıkacak olumsuzluklara müdahalede güvenlik güçlerinin hazır olduğunu belirterek, paniğe gerek olmadığını söyledi.
Lieberman: Nükleer Anlaşma İptal Edilmelidir
İsrail Savaş Bakanı Lieberman Yedioth Ahronoyt gazetesinin tertiplediği konferansta yaptığı konuşmada İran’a da değindi.
Lieberman konuşmasında; “İsrail, İran’ın nükleer bir güç haline gelmesine müsaade etmemelidir” dedi.
İran ile P5+1 arasında 2015’te yapılan Nükleer Anlaşma’nın iptal edilmesi gerektiğini belirten Lieberman, “Anlaşma’nın iptali için Tahran’a baskının artırılması gerektiğini” savundu.
Lieberman konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Herkes İsrail’in, İran’ın nükleer silah elde etmesini engellemekte kararlı olduğunu ve bunun bir slogandan ibaret olmadığını anlamalıdır.”
Lieberman konuşmasına şöyle devam etti; “Ben iki şey söylüyorum: Suriye’de, İran askeri varlığı olmayacak ve nükleer güce ulaşmış bir İran olmayacak.”
tesnim
SİYONİST REJİM, 27 Mart 2018 23:26
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı