ELAZIĞ'DA YEMEN VE FİLİSTİN İÇİN BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLENDİ (VİDEO-FOTO)

İSLAM ÜLKELERİ, 22 Mart 2019 01:53

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından Elazığ'da Yemen ve Filistin konusunda basın açıklaması düzenlendi.

ELAZIĞ'DA YEMEN VE FİLİSTİN İÇİN BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLENDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından Elazığ'da Yemen ve Filistin konusunda basın açıklaması düzenlendi.

Bugün Elazığ Öğretmenevi önünde düzenlenen basın açıklaması Mehmet Kocaaslan hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

'Büyük Şeytan AmerikaYenilecek Direnen Halklar Kazanacak', 'Kahrolsun Amerika Kahrolsun İsrail', 'Yemen'e Selam Direnişe Devam', 'Heyhat Minezzilleh', 'Direniş Cephesi Onurumuzdur', 'Katil İsrail Türkiye'den Defol', 'Müslüman Uyuma Aksa'ya Sahip Çık' ve 'Nato'dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın' sloganlarının atıldığı basın açıklamasında metni Aktivist Bahir Aydın okudu. Okunan basın açıklamasının tam metni şu şekildedir: Bismilahirrahmanirrahim.

Kıymetli basın mensupları ve değerli halkımız. Bugün yeryüzünü babalarının çiftliği, kendilerini de yeryüzünün sahibi ve efendileri olarak gören, Günümüz zalim, müstekbir, kan emici, zorba, tağut, fıravun, Ebu leheb, Yezid ve Bel'am bin bauralarını lanetliyor fakat bu lanetle de yetinmeyeceğimizi belirtiyoruz. Bu dünya istikbarına, şer cephelerine, fitne ve fesadın kaynaklarına, azgınlarına, işgalcilerine, kan emici vampir ve sömürücülerine, haydutlarına, hırsızlarına, tecavüzcülerine, siyonist, emperyalist, vahhabi ve mel'unlarına ses çıkarmayan, Yaptıkları katliam ve vahşetlerine sağır kalan, lal kesilen, Yüce Allah'ın varlığına inanıyoruz deyip, adeta Allah'ın mazlum ve mahrumlara yardım edeceği vaadine inanamayan, Amerikancı, Natocu, Bopçu ve, Tekfirci zihniyete sahip sözde müslümanlara da seslenmek istiyoruz.

Referansları Kur'an ve Muhammedi İslam olmayanların, Hakka batıl elbisesi giydirmek yoluyla, Amerikan'cı islamı Muhammedi İslam diye sunmanın gayretinde olan ferasetsizlere, Haksözle batılı murad etmek isteyenlere inanmış basiretsizlere, Küresel güç ve istikbarın kirli oyunları sayesinde, ölçüsünü, istikametini kaybedenlere, Amerika, İsrail, Suud, İngiltere ve cenahının elinde oyuncak olmaya devam eden beyin yoksunlarına, Akıl tutulmasını yaşayan, katiline, tecavüzcüsüne, işgalcisine aşık olmuşlara, İmani ve Kurani bir duruş sergileyemeyen nasipsizlere, Hak ve batılı birbirine karıştıran, zilletten kurtulmanın yollarına kafa yormayanlara, Kiminin yanında yer alması gerektiğini idrak edemeyen idrak yoksunlarına, Emperyalist, Siyonist ve İngiliz kırması vahhabilere figüranlık yapan belleş cennet yolcusu adaylara, Müminleri ve direnişi bırakıp, kafirleri dost edinenlere, İzzet, onur ve şerefi ;Amerika, İsrail, Suud, İngiltere ve cenahında aramaya çalışan fıtratı bozulmuşlara, Hak ile batılın,direniş ile şerin bütünleşebileceğine inanmaya başlayan akıl yoksunu sözde müslümanlara da seslenmek istiyoruz.

Ey müslümanlar Ey onurlu halklar ! Bu gidiş nereye.....!

Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir, Kudüs müslümanlarındır, Filistin yalnız değildir, Amerika büyük şeytandır, İsrail meşru olmayan gasıp bir çetedir, İsrail Amerika ve suud'a ölüm, onların ilahlığına hayır diyen, yani ümmet'in izzet ve onurunu korumaya çalıştıklarından dolayı, Trump ve Netenyahu'nun imametinde, Suudi Amerika önderliğinde ki şer koalisyonunun Yemende döktüğü o pak kanlardan , Açlıktan ölen çocukların görüntülerinden, bombalanan düğün evlerinden, pazarlardan, okullardan, camii ve hastahanelerden,katledilen yaşlı kadın ve çocuklardan ,kullanımı yasak bombalardan ve kerbelayı andıran görüntülerden hiç mi ama hiç mi rahatsızlık duymayacağız....?

Yalın ayaklı direnişin ak yüzü yemen Ensarullahının ,ümmet için ödedikleri bu bedele karşı bir kez olsun, Hepimiz Yemen'iz, hepimiz direnişiz, hepimiz Ensarullah'ız diyebiliyor muyuz...? Daha 5 gün önce şer cephesinin Yemen'de 30 a yakın kadın ve çocuğun vahşice şehid edilmesi olayına, savaşın da bir hukuku var ey Ali Suud diyebiliyor muyuz...? Yada Yemen'in neden şer cephesinin hedefi haline geldiğini düşünüyor muyuz...?

Veya 1948 den beri onurumuz namusumuz gayretimiz dediğimiz kutsal beldeyi işgal eden, Evleri okulları, hastahaneleri, parkları keyiflerinin istediği saat ve günde harabeye çeviren, Peygamberin 23 yıllık peygamberliği sürecinde 14 yıl boyunca namazlarını müslümanların ilk kıblesi olan mescidi Aksaya yönelerek kıldığı mescidin, işgal ve ibadete kapatılmasına rağmen, silah ve namlularını bu işgalci siyonist çete ve dostlarına doğrultmak yerine bu işgalci siyonist çetenin uykularını zehir eden kimyalarını bozan ne pahasına olursa olsun bu çeteyi haritadan sileceğiz diye çabalayan direnişe çevirmeyi ne ile izah edebiliyoruz...? Direniş Cephesine yönelik bu düşmanlık ancak Siyonistleri sevindirir.

Bizi bize kırdırmaları, kutsallarımızı, onurlarımızı topraklarımızı işgal etmeleri yetmedimi, İşgale ve sömürüye dur demenin vakti gelmedi mi...? Mezhebi, Coğrafi, ırki farklılıklarımızı bir kenara bırakarak, Sioemperyal çepheye karşı yek vücut olup direnmenin zamanı gelmedi mi. Zamanın gelmediğine inanmak, Yürüyen ölüler topluluğu olduğumuzu tescillemez mi...? Yok görmemize rağmen ses vermemek, bu işler bizi aşar gibi bir moda girmek ise, Zalim ve müstekbirlerin nasıl bir sonla devrileceklerini beyan eden onca ilahi emirleri yeteri kadar bilmediğimizi veya inanmadığımızı göstermez mi...?

Ayet ve hadislerde Ekabirlerin, yeryüzünde ilahlık taslayanların, fitne ve fesadı yayanların sonlarının çok kötü olacağını, İnananların ise galip geleceğine dair onca ilahi vaade rağmen, Halen Amerika İsrail ve Suudun yok olamayacağına inanmak, Allaha güvenmememin deli olmaz mı...? Hala şer cephesinin kaybedeceğine ihtimal vermeyenler, Yemen Filistin ve direnişe ses olmayanlar bilsinler ki yanılıyorlar. Şer cephesinin kaybedeceğine inanan biz direniş dostu müslümanlar olarak, şer cephesine karşı savunma yolunun direniş ve hucumdan geçtiğine inanıyoruz. İlahi kaynaklarımıza güvenmeyenlerin, Siyonist kaynaklarına da bakmalarını tavsiye ediyor ve onları bekleyen akıbetlerine göz atmalarını istiyoruz.

Yeremya bab 4 paragraf 3 te israilin amansız bir tutkuyla kendisine vaad edilen feci akıbete doğru hızla yuvarlandıklarını göreceklerdir. Buradan da yöneticilerimize duyurumuz o'dur ki artık, İsrail, Amerika ve Suudu kınamaktan ziyade Yaptırım uygulamalarıdır. Bu şer cenahı ile yapılmış tüm Askeri, istihbari ve stratejik ilişkilere son vermeleri , konya da İsrail pilotlarının eğitimine ve manavgattan israile giden suyu kesmeleridir.

Siyonistlerin Rahmet Kapısı üzerinden kutsallarımıza el uzatmasını asla kabul etmiyoruz. Bu konuda tüm İslam dünyasını göreve çağırıyoruz. Gazze'ye ve Mescidi Aksa'ya sahip çıkmak senede bir veya iki defa yardim göndermekle olmaz. Gazze ablukasını kırmak için Filistin Direnişine çok güçlü bir askeri ve siyasi destek verilmelidir. Ayrıca cuma günü Yeni Zelanda'da şehid edilen 50 Müslümanı rahmetle andığımızı, o teröristi ve arkasındaki Siyonist zihniyeti yani Trump, Netenyahu ve Selman'ı lanetlediğimizi belirtiyoruz.

Özellikle iktidardan bu terörist saldırıya karşılık, AYASOFYA ibadete açılsın gibi basit bir talebi değil, ülkemiz ve ümmet açısından en sakıncalı olan NATO ÜSLERİNİN kapanması talebi ve isteğimizi dile getiriyoruz. 5 Nisan’da NATO’ya ve Üslerine Hayır demek için malatya'da buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz.

Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır inisiyatifi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Sadık Gökgöz dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Sadık Gökgöz dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sadık Gökgöz dahil, gülümseyen insanlar, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Sadık Gökgöz dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, Sadık Gökgöz dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, sahnedeki insanlar, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Islam Azgan dahil, ayakta duran insanlar, sakal ve açık hava

kudusgunu.com

İSLAM ÜLKELERİ, 22 Mart 2019 01:53

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kürecik Nato Radarı Sökülsün Feryadını Yükseltmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz (Davet)

Kürecik Nato Radarı Sökülsün Feryadını Yükseltmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz (Davet)

İmam Hamenei: Gazze Meselesinin Dünyanın Birinci Meselesi Olmaktan Çıkarılmasına İzin Verilmemelidir

İmam Hamenei: Gazze Meselesinin Dünyanın Birinci Meselesi Olmaktan Çıkarılmasına İzin Verilmemelidir

Hamas'tan Kudüs Şehidi Hasan Saklanan Hakkında Açıklama

Hamas'tan Kudüs Şehidi Hasan Saklanan Hakkında Açıklama

İslami Cihad Yetkilisi İhsan Ataya'dan Kritik Açıklamalar

İslami Cihad Yetkilisi İhsan Ataya'dan Kritik Açıklamalar

Kassam Tugaylarından Siyonist Askerlere Darbe

Kassam Tugaylarından Siyonist Askerlere Darbe

Abdulbari Atvan Amerika'daki Öğrencilerin Gazze'ye Verdikleri Desteği Değerlendirdi

Abdulbari Atvan Amerika'daki Öğrencilerin Gazze'ye Verdikleri Desteği Değerlendirdi

Hamas'ın Lübnan Temsilcisi Ahmed Abdulhadi: Refah'ta Herhangi Bir Saldırıya Karşılık Vereceğiz

Hamas'ın Lübnan Temsilcisi Ahmed Abdulhadi: Refah'ta Herhangi Bir Saldırıya Karşılık Vereceğiz

Seyyid Abdulmelik El Husi'den Önemli Açıklamalar

Seyyid Abdulmelik El Husi'den Önemli Açıklamalar

Filistinli Direniş Grupları: Refah'a Yönelik Saldırıya Karşı Koymaya Hazırız

Filistinli Direniş Grupları: Refah'a Yönelik Saldırıya Karşı Koymaya Hazırız

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde İran'ın Misillemesini Değerlendirdi

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde İran'ın Misillemesini Değerlendirdi

Op. Dr. Taner Kamacı Gazze İzlenimlerini Anlattı (Video)

Op. Dr. Taner Kamacı Gazze İzlenimlerini Anlattı (Video)

Hamas Lideri İsmail Haniye'den A Haber'e İran, Hizbullah ve Husiler Hakkında Önemli Açıklamalar (Video)

Hamas Lideri İsmail Haniye'den A Haber'e İran, Hizbullah ve Husiler Hakkında Önemli Açıklamalar (Video)

Malatya Halkı Kürecik Nato Radarının Sökülmesini İstiyor

Malatya Halkı Kürecik Nato Radarının Sökülmesini İstiyor

Irak İslami Direnişi'nden İşgalci İsrail'e Misilleme

Irak İslami Direnişi'nden İşgalci İsrail'e Misilleme

Hamas'tan Amerika'ya Kınama

Hamas'tan Amerika'ya Kınama

İran'ın Misillemesinde En Az 44 Siyonist Subay Öldürüldü

İran'ın Misillemesinde En Az 44 Siyonist Subay Öldürüldü

Kemal Kemahlı İran'ın Misilleme Operasyonunu ON4 TV'ye Değerlendirdi (Video)

Kemal Kemahlı İran'ın Misilleme Operasyonunu ON4 TV'ye Değerlendirdi (Video)

Le Figaro Gazetesi: İsrail'in Caydırıcılığı Yerle Bir Oldu

Le Figaro Gazetesi: İsrail'in Caydırıcılığı Yerle Bir Oldu

Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa: 'Türkiye Kürecik'i Kapatmamakla İsrail'e Destek Vermiştir'

Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa: 'Türkiye Kürecik'i Kapatmamakla İsrail'e Destek Vermiştir'

Alptekin Dursunoğlu İran'ın Misillemesini Değerlendirdi

Alptekin Dursunoğlu İran'ın Misillemesini Değerlendirdi

İran Siyonist İsrail'e Misillemede Bulundu

İran Siyonist İsrail'e Misillemede Bulundu

Hamas'tan Batı Şeria Halkına Çağrı

Hamas'tan Batı Şeria Halkına Çağrı

İsmail Haniye: İsrail Hamas'ı Yok Etmeyi Asla Başaramayacak

İsmail Haniye: İsrail Hamas'ı Yok Etmeyi Asla Başaramayacak

Akdeniz-Avrupa İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden Çarpıcı Gazze Raporu

Akdeniz-Avrupa İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden Çarpıcı Gazze Raporu

İmam Hamenei'den Siyonist Rejime Destek Veren İslam Ülkelerine Eleştiri

İmam Hamenei'den Siyonist Rejime Destek Veren İslam Ülkelerine Eleştiri

Seyyid Hasan Nasrallah Son Gelişmeleri Değerlendirdi (Video)

Seyyid Hasan Nasrallah Son Gelişmeleri Değerlendirdi (Video)

Gazze'de Dünya Kudüs Günü Etkinlikleri

Gazze'de Dünya Kudüs Günü Etkinlikleri

Kudüs Günü Çok Sayıda Ülkede İhya Edildi

Kudüs Günü Çok Sayıda Ülkede İhya Edildi

Ankara'da Dünya Kudüs Günü Münasebetiyle Basın Açıklaması Düzenlendi (Video-Foto)

Ankara'da Dünya Kudüs Günü Münasebetiyle Basın Açıklaması Düzenlendi (Video-Foto)

Ebu Hamza'dan Dünya Kudüs Günü Çağrısı

Ebu Hamza'dan Dünya Kudüs Günü Çağrısı

İmam Hamenei: Siyonist Rejim Her Geçen Gün Daha da Zayıflayacak

İmam Hamenei: Siyonist Rejim Her Geçen Gün Daha da Zayıflayacak

Dünya Kudüs Günü'nde Tüm Türkiye'de Meydanları Dolduralım

Dünya Kudüs Günü'nde Tüm Türkiye'de Meydanları Dolduralım

Kassam Tugayları: General Zahidi Aksa Tufanında Önemli Bir Role Sahipti

Kassam Tugayları: General Zahidi Aksa Tufanında Önemli Bir Role Sahipti

Şehit General Muhammed Rıza Zahidi Kimdir?

Şehit General Muhammed Rıza Zahidi Kimdir?

Siyonist Rejim Ordusu Zor Durumda

Siyonist Rejim Ordusu Zor Durumda

Ziyad En-Nehale'den İran'a Teşekkür

Ziyad En-Nehale'den İran'a Teşekkür

Usame Hamdan'dan İran Açıklaması

Usame Hamdan'dan İran Açıklaması

Siyonist İsrail Ordusu Halep'e Saldırdı: 33 Şehit ve 100 Yaralı (Video)

Siyonist İsrail Ordusu Halep'e Saldırdı: 33 Şehit ve 100 Yaralı (Video)

İslami Cihad Heyetini Kabul Eden İmam Hamenei: Allah'ın İzniyle Gazze Halkının Nihai Zaferini Göreceksiniz

İslami Cihad Heyetini Kabul Eden İmam Hamenei: Allah'ın İzniyle Gazze Halkının Nihai Zaferini Göreceksiniz

İslami Cihad'tan Tahran Görüşmeleri Hakkında Önemli Açıklama

İslami Cihad'tan Tahran Görüşmeleri Hakkında Önemli Açıklama