Siyonist Ordu Gazze'ye Saldırdı: 3 Şehit
GAZZE, 18 Ağustos 2019 15:36İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyinde sınır hattı hizasındaki bir tarım arazisine dün akşam geç saatlerde düzenlediği saldırıda üç kişi şehit oldu ve bir kişi de yaralandı.
İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyinde sınır hattı hizasındaki bir tarım arazisine dün akşam geç saatlerde düzenlediği saldırıda üç kişi şehit oldu ve bir kişi de yaralandı.
Filistin Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, üç şehidin naaşlarıyla yaralı Filistinlinin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesi’ne getirildiğini söyledi.
Bakanlık, şehitlerin 24 yaşındaki Mahmud Adil El-Velayide, 27 yaşındaki Muhammed Ferid Ebu Namus ve 26 yaşındaki Muhammed Semir Et-Teramisi olduğunu ifade etti.
İşgal ordusu sözcüsü, işgal güçlerinin sınır hattı yakınlarında bir grubu tespit ettiğini, işgal ordusuna ait helikopterden ve tanktan gruba ateş açıldığını bildirdi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal ordusu helikopteri Beyt Lahya’da bir hedefe saldırı düzenledi ve aydınlatma bombaları attı.
Kaynaklar, işgal ordusuna ait bir tankın da Beyt Lahiya’daki bir tarım arazisini bombaladığını söyledi.
İşgal ordusu uçaklarının bir süre sonra sınır hattı yakınlarındaki bölgeyi yeniden bombaladığı ifade edildi.
İşgal ordusu dün akşam Gazze Şeridi’nden üç füze atıldığını, iki füzenin havada imha edildiğini ve üçüncü füzenin Sderot’ta bir eve düştüğünü, iki Yahudi yerleşimcinin hafif yaralandığını ve dört kişinin de büyük korku yaşadığını açıklamıştı.
Filistin Enformasyon Merkezi
GAZZE, 18 Ağustos 2019 15:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?