Hamas'ın Deniz Komandoları Siyonist Generalleri Korkuttu
HAMAS, 23 Eylul 2019 15:30İsrailli bir yazar şunları kaydetti: İsrail Ordusu Gazze'de son yıllarda 'Deniz İntifadası' ile karşı karşıya geldi.
İsrailli bir yazar şunları kaydetti: İsrail Ordusu Gazze'de son yıllarda 'Deniz İntifadası' ile karşı karşıya geldi.
Qodsna'nın haberine göre, İsrailli bir yazar makalesinde şunları yazdı: İsrail Ordusu Gazze'de son yıllarda 'Deniz İntifadası' ileyüz yüze geldi. Her hafta Gazze'nin kıyı bölgelerinde Filistinliler tarafından protestolar düzenleniyor ve İsrail topraklarına girmeye çalışılıyor.
Asaf Gibor, Siyonist Mekor Reşon gazetesinde kaleme aldığı makalesinde şöyle yazdı: İsrail Deniz Kuvvetleri, geçtiğimiz yıllarda Güney kıyısı civarlarındaki İsraillilerin ve benzin istasyonlarının güvenliğini sağlamak için çok çaba harcadı.
Siyonist uzmanın yazdıklarına göre şu an İsrail ordusu HAMAS güçlerinin şiddetli siber saldırısıyla uğraşıyor.
Makalenin devamında, işgal topraklarının Güney Kıyısı cephesinde görev yapan Siyonist komutan Yuval Ayalon'dan naklen şunlar yazılmıştır: İsrail Deniz Kuvvetlerinin amacı enerji (gaz) üretimi yapan bölgelerin güvenliğini sağlamak ve düşman kayıklarıyla mücadele etmektir. Bu savaş cephesi Gazze Şeridi'nin Güneyinde bulunan Refah şehrine kadar devam ediyor. Yani biz takriben 100 km'lik alanda koruma operasyonunu gerçekleştirmeliyiz.
Siyonist uzman aynı zamanda Hamas'a ait botların tehlikesiyle ilgi şu açıklamada bulundu: Halihazırda Gazze İsrail için oldukça tehlikeli bölgelerden biri sayılıyor ve yapılan protestolar Gazze Şeridi kıyısına doğru Zikim Kasabası yakınlarına kadar devam ediyor. Uzmanın korkusu, protestolar esnasında onlarca hatta yüzlerce HAMAS botunun bölgeye saldırma ihtimalidir. Biz yüzlerce bottan bahsediyoruz. Bu botların protestolardan birinde İsrail kıyılarına saldırmaları ve şiddetli ekonomik ve mali zararlara sebeb olmaları mümkündür.
Yazar makalesinin devamında, mevcut şartlarda Siyonist ordunun Hamas'ın botlarını etkisiz hale getirmek için Gazze denizinde istihbarat becerilerini geliştirdiğini, deniz ve kara kuvvetlerini topladığını açıkladı. Şu an Gazze denizi ve Hamas'ın bölgedeki varlığı İsrail için ciddi bir güvenlik tehdidi.
Bu üst rütbeli Siyonist Rejim ordu komutanı son olarak şuna değindi: Filistinliler küçük yaşlardan itibaren balık avına başlıyorlar ve bu konu zamanla İsrail için bir güvenlik sorunu haline dönüşüyor. Onlar yetişme çağları boyunca İsrail kuvvetleriyle savaşmak için hazırlanıyorlar.
kudusgunu.com
HAMAS, 23 Eylul 2019 15:30
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?