Hamas Siyonist Rejim Askerlerinin Telefonlarına Mesaj Gönderdi
HAMAS, 08 Temmuz 2021 15:16İsrail'in Kanal 20 televizyonunun haberine göre, işgal ordusunun farklı birimlerinde görev yapan bazı İsrail askerlerinin, dün (7 Temmuz Çarşamba) özel cep telefonlarına tehlikeli mesajlar ulaştı.
İsrail televizyonu, söz konusu mesajların, direniş güçlerine ait füzelerin bir sonraki savaşta işgal güçlerine ulaşabileceğine dair İsrail askerlerine yönelik tehditler içerdiğini belirtti.
Ayrıca mesajlarda, İsrail askerleri kendi canları için endişe etmediği halde hiç kimsenin kendileri için endişe etmeyeceği ve hayatlarının işgal ordusunun umurunda olmadığı ifade edildi.
İsrail kanalının paylaştığı ekran görüntülerinde, tüm İsrail askerlerini iki son beklediği, ya kabir cehennemine gidecekleri veya Hadar Goldin, Oron Şaul ve Gilad Şalit gibi Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları tarafından esir alınacaklarının vurgulandığı görülüyor.
Kanal 20 televizyonunun paylaştığı bilgilere göre, direniş gruplarıyla iş birliği yapan İsrail askerlerinin servet sahibi olacağına dikkat çekilen mesajlarda, “Daha iyi bir yaşam ve çok para isteyen askerler, mektuba ekli numaralardan biriyle iletişime geçmelidir. Muhtemel anlaşmalar kesinlikle gizli kalacaktır.” ifadelerine yer verildi.
İsrail askerlerinin, bu mesajları aldıktan sonra kendilerinden sorumlu amirlerini durumdan haberdar ettiklerini aktaran İsrail merkezli kanal, İsrail ordusunun, askerlerine mevzubahis mesajların Hamas tarafından gönderildiğini, bunları derhal silmeleri ve Hamas ile her türlü temastan kaçınmaları gerektiğini belirten bir mesaj gönderdiğini belirtti.
İşgalci İsrail’in 2012’de Gazze Şeridi’ne yönelik gerçekleştirdiği operasyon günlerinde de Filistinli direnişçiler, İsrailli askerlerin cep telefonlarına İbranice, “Gazze mezarınız olacak” mesajı göndermişti.
Ayrıca Filistinli yerel kaynaklar Hamas'ın, İsrailli askerlerin telefonlarına bir yazılım yükleterek hem ortam dinlemesi hem de yer tespiti yaptığını paylaşmıştı.
Filistin Enformasyon Merkezi
HAMAS, 08 Temmuz 2021 15:16
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?