Batı Şeria'da Düzenlenen Gösterilerde Çatışma Çıktı - Yaralılar Var
SİYONİST REJİM, 11 Mart 2022 13:00Bugün (11 Mart Cuma) Batı Şeria'da haftalık olarak düzenlenen gösterilere ve yürüyüşlere işgal güçlerinin müdahalede bulunması sonucu çatışmalar meydana geldi ve yaralananlar oldu.
Bugün (11 Mart Cuma) Batı Şeria'da haftalık olarak düzenlenen gösterilere ve yürüyüşlere işgal güçlerinin müdahalede bulunması sonucu çatışmalar meydana geldi ve yaralananlar oldu.
Nablus'un güneyindeki Sabih Dağı civarında, yahudi yerleşimine karşı haftalık olarak düzenlenen kitlesel direniş eyleminin başlamasından sonra işgal güçleriyle çatışmalar meydana geldi.
Yerel kaynakların verdiği haberlere göre işgal askerleri göstericilere yoğun bir şekilde plastik mermilerle ve gaz bombalarıyla saldırdılar.
Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan El-Halil şehrinin ortasındaki Babu'z-Zaviye semtinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında meydana gelen çatışmalarda bir gazeteci plastik mermiyle yaralanırken onlarca kişi de atılan gaz bombalarından etkilendi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal güçleri burada Filistinlilere yoğun bir şekilde plastik mermilerle ve göz yaşartıcı gaz bombalarıyla saldırıda bulundular ve Me'mun Vezuz isimli gazeteci biri omuzuna diğeri karnına isabet eden iki plastik mermiyle yaralandı.
İşgal güçlerinin bugün Nablus'un güneydoğusundaki Karyut kasabasına kalabalık bir birlikle baskın düzenledikleri haber verildi.
Karyut'ta işgal güçleri tarafından himaye edilen yahudi teröristlerin arabaların lastiklerini patlattıkları ve duvarlara ırkçı sloganlar yazdıkları belirtildi. Yerleşimciler geçtiğimiz salı günü Karyut'ta işgalci askerlerin himayesi altında, Filistinlilerin arazilerinin üzerine karavanlar kurmuşlardı.
Kefer Kaddum'daki haftalık gösteriye işgal güçlerinin saldırısı sebebiyle de onlarca kişinin gaz bombalarından zarar gördüğü belirtildi.
Kudüs'teki Şeyh Cerrah Mahallesi'nde de yağmura ve işgal güçlerinin engellemelerine rağmen Cuma namazından sonra yahudileştirme faaliyetlerini protesto amacıyla, Ömer ibnu Hattab Camisi'nin önünden başlayan bir yürüyüş düzenlendiği haber verildi.
Filistin Enformasyon Merkezi
SİYONİST REJİM, 11 Mart 2022 13:00
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması