HAMAS'tan Bi'Re's-Seba Eylemi Hakkında Açıklama: Kahramanca Direniş Devam Edecek
HAMAS, 23 Mart 2022 02:43Nakab bölgesi ahalisinden Muhammed Ebu'l-Kay'an'ın dün (22 Mart Salı), Filistin'in 1948'de işgal edilmiş kısmının güney kesiminde yer alan Nakab bölgesinin en büyük şehri durumundaki Bi'ru's-Seba'da gerçekleştirdiği ve dört işgalcinin öldürüldüğü, eylemcinin de işgal güçleri tarafından şehit edildiği bıçaklama eylemi büyük yankı uyandırdı. Filistin direniş hareketlerinin ileri gelenleri eylemi kutlarken, işgal rejimi açısından da olay tam bir kabus oldu, korku ve dehşete sebep oldu.
Nakab bölgesi ahalisinden Muhammed Ebu'l-Kay'an'ın dün (22 Mart Salı), Filistin'in 1948'de işgal edilmiş kısmının güney kesiminde yer alan Nakab bölgesinin en büyük şehri durumundaki Bi'ru's-Seba'da gerçekleştirdiği ve dört işgalcinin öldürüldüğü, eylemcinin de işgal güçleri tarafından şehit edildiği bıçaklama eylemi büyük yankı uyandırdı. Filistin direniş hareketlerinin ileri gelenleri eylemi kutlarken, işgal rejimi açısından da olay tam bir kabus oldu, korku ve dehşete sebep oldu.
İslami Direniş Hareketi (Hamas) yaptığı açıklamada Bi'ru's-Seba' eylemini kutladığını dile getirirken bu eylemin işgal rejiminin ve onun milis güçlerinin hak mücadelesi içindeki Filistin halkına karşı kesintisiz bir şekilde devam eden cinayetlerine karşı doğal bir tepki olduğunu ifade etti.
Hamas açıklamasında Filistin halkının işgal yönetiminin ve onun yerleşimcilerinin tüm Filistin topraklarında gittikçe artan terörüne karşı intifadasının ve kahramanca direnişinin devam edeceğini vurguladı.
Mücahitler Hareketi de Bi'ru's-Seba' eyleminin işgal rejiminin güvenlik organlarının tüm planlarının boşa çıktığını, işgal rejiminin bütün taktiklerine rağmen direnişin devam ettiğini, Filistinli gençlerin işgale karşı her zaman yeni seçenekler geliştirebildiğini gösterdiğine dikkat çekti.
Filistin Enformasyon Merkezi
HAMAS, 23 Mart 2022 02:43
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı