Filistinli Gruplardan Ortak Mescid-i Aksa Çağrısı
GAZZE, 14 Nisan 2022 17:09Gazze'deki Filistinli gruplar işgal altındaki tüm topraklarda genel seferberlik ilan ettiler ve tüm Filistinlilerden Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı korumak için hazırlık yapmalarını istediler.
Gazze'deki Filistinli gruplar işgal altındaki tüm topraklarda genel seferberlik ilan ettiler ve tüm Filistinlilerden Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı korumak için hazırlık yapmalarını istediler.
Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, çarşamba akşamı Hamas'ın Gazze'deki siyasi büro başkanı Yahya Sinvar'ın ofisinde bir araya gelen gruplar, Siyonistlerin Cuma günkü muhtemel baskınlarına karşı Mescid-i Aksa'yı koruma çağrısı yaptılar.
Siyonist düşmanın, işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya saldırısının önleneceğine dair verdiği söze güvenmediklerini ifade eden Filistinli grupların liderleri, tüm Filistinlileri Mescidi Aksa'yı savunmak için genel seferberliğe katılmaya davet ettiler.
Ayrıca Filistinli gruplar Cenin halkının savunulmasına ve Cenin'e yönelik ablukanın kırılması için harekete geçilmesine de vurgu yaptılar.
Filistinli grupların liderleri dünya müslümanlarından da bulundukları ülkelerde Siyonist rejimin büyükelçilikleri ve konsoloslukları önünde gösteri yaparak Mescidi Aksa ve Kudüs'ü savunmalarını istediler.
Başta siyonist rejim başbakanı Naftali Bennet olmak üzere yetkililer, Cuma günü Mescid-i Aksa'ya herhangi bir saldırı olmayacağını öne sürseler de Heykel Örgütü gibi aşırı sağcı siyonist teşkilatlar, siyonistleri Cuma günü Mescid-i Aksa'nın içinde kurban kesmeye ve ayin düzenlemeye davet ediyorlar.
kudusgunu.com
GAZZE, 14 Nisan 2022 17:09
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı