Malatya'dan Yükselen Feryat: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

İSLAM ÜLKELERİ, 06 Temmuz 2024 07:46

Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından dün cuma namazının ardından Malatya Kernek Meydanı’nda NATO'ya ve Üslerine Hayır Cuması münasebetiyle basın açıklaması düzenlendi.

Malatya'dan Yükselen Feryat: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Kürecik NATO Radar Üssünün bir an önce kapatılmasının, ülkemizdeki darbelerin arkasındaki NATO’dan çıkılmasının ve Azerbaycan petrolünün Türkiye üzerinden korsan İsrail’e sevkiyatının durdurulmasının talep edildiği eylemde katılımcılar; ‘Kahrolsun ABD Kahrolsun NATO’, ‘Kahrolsun Amerika Kahrolsun Fetö’, ‘Vanaları Kapat Sevkiyatı Durdur’, ‘Kahrolsun İsrail Kahrolsun Amerika’, ‘Kürecik’i Kapat İsrail’i Kör Et’, ‘Kürecik İncirlik Kapatılsın’, ‘Avrupa Değil İslam Birliği’, ‘Büyük Şeytan ABD Hesap Verecek’, ‘Nato’dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın’, ‘İslam Ümmeti Kabul Etmez Zilleti’, ‘Hamas’a Selam Direnişe Devam’, ‘Nasrallah’a Selam Direnişe Devam’ ve ‘Direniş Cephesi Onurumuzdur’ sloganlarını attı.  

Kemal Kemahlı, basın açıklamasından önce yaptığı konuşmada Direniş Çadırı’nın pazartesi günü Ankara Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yapmak istediği eyleme kolluk kuvvetlerinin sert müdahale etmesini kınadı.  

Basın açıklamasına Saadet Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Çetin Balalan ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.     

Basın açıklamasının metnini Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç okudu.  

Okunan basın açıklamasının metni şu şekildedir: 

Bismillahirrahmanirrahim.  

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız! Hepinizi yüce Allah'ın selamı ile selamlıyoruz Cumanız mübarek olsun. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümüne yaklaştığımız bu günlerde başta astsubay Ömer Halisdemir olmak üzere 251 şehit vatandaşımızı rahmetle anarken bu darbenin faili FETÖ’yü ve planlayıcısı ABD ve NATO’yu şiddetle lanetliyoruz. Bu kanlı darbe girişimine karşı canıyla ve malıyla şanlı bir direniş ortaya koyan aziz milletimizi selamlıyoruz.  

Dini bir cemaat görünümündeki devletin ve milletin içine sızmış sapık FETÖ terör örgütü eliyle yapılan bu darbe hiç şüphesiz en çok aziz dinimiz İslam’a zarar vermeyi hedeflemiştir. 40 yıldan fazla bir zamandır sapkın din anlayışını dinler arası diyalog ve ılımlı yani Amerikancı İslam anlayışı üzerine kuran bu sapkın örgüt ve onun sözde hoca efendisi bu hain darbe girişimiyle Müslümanlara ve İslam’a çok büyük zarar vermiştir. Büyük Şeytan ABD tarafından sözde hizmet adı altında gittikleri her ülkede desteklenen FETÖ, düşüncelerini zehirlediği gençlere, emperyalizme yani NATO’ya ve siyonizme boyun eğme fikrini aşılamıştır. Bu örgüt içerisinde bulunan gençler, kendileri gibi düşünmeyen Müslümanlara ve İslam ülkelerine düşman olarak yetiştirilmiştir. Bu proje, Siyonist-Emperyalist odakların teslimiyetçi ‘Amerikan İslam’ı’ projesidir. Bu anlayış, ABD ve Siyonist İsrail ile birlikte Müslüman ülkeler ve halklar üzerinde askeri operasyonlar düzenlemeyi meşru gören sapkın bir din anlayışıdır. Bu yüzden FETÖ gibi din kisvesine bürünmüş yapıları halkımızın yakından tanıması büyük önem arz etmektedir. Kendi meşum hedeflerine ulaşmak için soru çalan, torpil yapan, başkalarının hakkını gasp eden, iftira atan, şantaj yapan bu terör yapısının mensuplarının darbeye kalkışması ve darbeye direnen masum halkın üzerine ateş açması; işte o zehirli düşüncelerinin bir tezahürüdür. Bu arada devletin kodlarını yeniden yazma bahanesiyle darbe girişimini fırsat bilerek yeni bir toplum mühendisliği projesi tasarlanmıştır. Bu sinsi projeye göre; hiçbir toplumsal ve siyasal talebi olmayan, emri bil maruf nehyi ani’l münker yapmayan, bu bozuk düzenin İslam dışı uygulamalarına itiraz etmeyen yeni bir Müslüman kimliği oluşturulmak istenmektedir. Yani milletimiz FETÖ’nün sapkın din anlayışından kaçarken yeni bir tuzağa çekilmiştir. Halbuki İslam; faize, siyonizme, emperyalizme, her türlü fesada, sapkınlığa, haksızlıklara fert ve toplum olarak karşı çıkılmasını istemektedir. Milletimizin önündeki en gerçekçi tek seçenek Batı sömürgeciliğine, emperyalizme, siyonizme, faiz düzenine başkaldıran sahih Kur’an-ı Kerim, Ehli Beyt ve Sünnet anlayışından beslenen Öz Muhammedi İslam yani İnkılapçı İslam anlayışıdır.  

Diğer taraftan biz çok iyi biliyoruz ki FETÖ bir kukladır. Bu kanlı darbe girişimin arkasında ABD, NATO, siyonist İsrail yani siyonizm ve onlara uşaklık eden Suudi Arabistan ve BAE gibi ülkeler vardır. Adana’daki İncirlik başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Kayseri ve İzmir’deki NATO üsleri darbe girişimine tam destek vermiştir. NATO üslerinin ve ABD yanlısı NATO’CU subayların darbeye verdiği desteğin boyutunun bilinmeyen ve söylenmeyen yönleri ilerleyen yıllarda daha net ortaya çıkacaktır. TSK’ya sızmış ve ruhlarını ve bedenlerini ABD’ye satmış 8 binin üzerinde örgüt üyesi; 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74’ü tank olmak üzere 246 zırhlı araç ve 4 bine yakın hafif silahla milletimizin üzerine ölüm yağdırmış ve stratejik bölgeleri hedef almıştır. İncirlik NATO üssünden havalanan 3 tanker uçağı, darbecilerin kullandığı F-16’lara havada 20’den fazla yakıt ikmali yapmıştır. 15 Temmuz öncesi ABD’li generallerin Türkiye’de cirit attığı herkesçe bilinmektedir. ABD’li general John Campbell, 15 Temmuz öncesi iki kez gizlice Türkiye’yi ziyaret etmiş, Erzurum’da ve Adana’da darbeci generallerle görüşmeler yapmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde adı geçen isimlerin ABD tarafından himaye ediliyor oluşu ve iade edilmeyişleri de kamuoyunun malumudur. Tüm bu gerçekler 15 Temmuz kalkışmasının da tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbeleri gibi NATO/ABD kaynaklı olduğunu göstermektedir. İşte bu yüzden Türkiye’nin hiç vakit kaybetmeden ABD ve NATO ile hesaplaşması, ABD ile stratejik ortaklık ve Avrupa Birliğine tam üyelik sevdasından vazgeçmesi gerekmektedir. Türkiye’nin, 54. Hükümetin başbakanı rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu D-8’i geliştirerek D-60’ı kurmasından ve Şangay İşbirliği Örgütü’ne üye olmasından başka bir seçeneği yoktur. Tam Bağımsız Türkiye’ye ulaşmanın yolu budur.  

Aziz vatandaşlarımız ve kıymetli basın mensupları! İncirlik NATO üssünde bulunan ve Hiroşima’ya atılan atom bombalarından 4 kat daha güçlü olan 50 adet Termonükleer bombayı ABD hangi İslam ülkesine karşı kullanmak için bizim topraklarımızda tutmaktadır? Yine Çekiç Güç’ün terör örgütüne yaptığı yardımlar hafızalarımızda tazeliğini korurken Diyarbakır’da bulunan NATO hava üssündeki yüzlerce ABD askeri kime hizmet etmektedir? Şunu unutmayalım: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz. ABD ve NATO’nun olduğu yerde terör, kargaşa, faili meçhul kalan siyasi cinayetler, kardeş kavgası, katliam, savaş ve sömürü olur. Ülkemizdeki NATO/ABD üsleri milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. Çünkü ülkemizi açık hedef haline getirmektedir. Bundan dolayı siyonist İsrail’e koruma sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü ve ABD’nin bölgemizdeki operasyonlarının yönetildiği İncirlik başta olmak üzere ülkemizdeki 28 NATO üssü bir an önce kapatılmalı, NATO’dan çıkma süreci başlatılmalı ve ABD ile stratejik ortaklığa son verilmelidir. Millet olarak, bu hain darbe girişiminin arkasında ABD ve NATO’nun olduğunu ifade eden iktidardan bu konuda gereğini yapmasını istiyoruz. Türkiye, 15 Temmuz gecesi ABD’nin ve Batı’nın ipiyle kuyuya inilemeyeceğini görmüştür.  

Aziz vatandaşlarımız ve kıymetli basın mensupları! Malumunuz olduğu üzere biz, ‘Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi’ olarak 6 yıldan bu yana her ayın ilk cumasını ‘NATO’YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI’ olarak ilan ettik ve bu konu ile ilgili olarak her ay basın açıklamaları düzenledik ve düzenlemeye de devam edeceğiz inşallah. Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini bu konuda toplumu cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.  

Muhterem halkımız ve değerli basın mensupları! 

Hükümetten, Azerbaycan’ın Socar ve BP ile siyonist israile sattığı petrolü, Botaş aracılığıyla Ceyhan üzerinden katil israile sevk etmekten vaz geçmesini talep ediyoruz. 2003 yılında yapılan bu anlaşmanın bazı maddeleri Türkiye’ye bu hakkı vermektedir. Artık Yeter! Vanaları kapatın ve siyonist rejime petrol sevkiyatını durdurun! 

Öte yandan Koç Holding ve Zorlu holding başta olmak üzere işgalci israil ile ticari faaliyetlerini devam ettiren tüm şirketlere, bu faaliyetlerini bir an önce durdurmaları çağrımızı yineliyoruz. Bu arada hükümetten, gasıp israil’e destek veren uluslararası şirketlerin şubelerinin Türkiye’deki faaliyetlerine son vermesini talep ediyoruz.  

Diğer taraftan, tüm siyasi partileri ve STK’ları, Gazze’de yaptığı soykırımda ırkçı israil’e her türlü desteği veren büyük şeytan ABD’nin Ankara ve İstanbul’daki elçilik ve konsolosluğunu daimi kuşatma altına almaya davet ediyoruz.  

Biz Malatya’dan, siyonistler karşısında şanlı bir direniş gösteren Hamas’ı, İslami Cihad’ı, Lübnan Hizbullahı’nı, Yemen Ensarullahı’nı ve Irak İslami Direnişi’ni selamlıyoruz. Sonuna kadar Direniş Cephesi’nin yanındayız. Onlarla iftihar ediyoruz. 2 Ağustos Cuma günü yine bu meydanda buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz. 

Yaşasın Direniş Cephesi, Yaşasın Küresel İntifada, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İşbirlikçi Rejimler   

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

İSLAM ÜLKELERİ, 06 Temmuz 2024 07:46

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Malatya'dan İktidara Çağrı: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

Malatya'dan İktidara Çağrı: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

Seyyid Abdulmelik El Husi Yeni Operasyonların Sinyalini Verdi

Seyyid Abdulmelik El Husi Yeni Operasyonların Sinyalini Verdi

Şeyh İkrime Sabri'den Mescid-i Aksa Uyarısı

Şeyh İkrime Sabri'den Mescid-i Aksa Uyarısı

Kürecik Nato Radarının Sökülmesini Talep Etmek Üzere Cuma Günü Malatya'dayız (Davet)

Kürecik Nato Radarının Sökülmesini Talep Etmek Üzere Cuma Günü Malatya'dayız (Davet)

İzak Brik: Hamas Değil İsrail Çöküyor

İzak Brik: Hamas Değil İsrail Çöküyor

Siyonist Orduda Bir Üst Düzey İstifa Daha

Siyonist Orduda Bir Üst Düzey İstifa Daha

Kassam Tugayları'ndan Batı Şeria Açıklaması

Kassam Tugayları'ndan Batı Şeria Açıklaması

Batı Şeria'da Şehadet Operasyonu: 3 Siyonist Polis Öldürüldü

Batı Şeria'da Şehadet Operasyonu: 3 Siyonist Polis Öldürüldü

Siyonist Askerler Batı Şeria'ya Baskın Düzenledi

Siyonist Askerler Batı Şeria'ya Baskın Düzenledi

Direniş Çadırı: 1 Eylül'de Filistin İçin Meydanlardayız (Davet)

Direniş Çadırı: 1 Eylül'de Filistin İçin Meydanlardayız (Davet)

Hizbullah'ın Birim 800'ü Yüksek İsabet Oranıyla Vurduğu Doğrulandı

Hizbullah'ın Birim 800'ü Yüksek İsabet Oranıyla Vurduğu Doğrulandı

Siyonist General Israel Ziv'den Hizbullah İtirafı

Siyonist General Israel Ziv'den Hizbullah İtirafı

Hamas Lideri Sinvar'ın Başarısı

Hamas Lideri Sinvar'ın Başarısı

Siyonist Rejim Çok Cepheli Savaştan Korkuyor (Analiz)

Siyonist Rejim Çok Cepheli Savaştan Korkuyor (Analiz)

General Muhammed Rıza Fallahzade: Direniş Operasyonları Devam Edecek

General Muhammed Rıza Fallahzade: Direniş Operasyonları Devam Edecek

Filistin Direnişinden Hizbullah'a Teşekkür Mesajı

Filistin Direnişinden Hizbullah'a Teşekkür Mesajı

Jerusalem Post Gazetesi'nden Gazze İtirafı

Jerusalem Post Gazetesi'nden Gazze İtirafı

Filistinli Alim Şeyh Muhammed Kadura'dan Silahlı Direnişe Vurgu

Filistinli Alim Şeyh Muhammed Kadura'dan Silahlı Direnişe Vurgu

Abdusselam Haniye'den Önemli Açıklama

Abdusselam Haniye'den Önemli Açıklama

Seyyid Abdulmelik El Husi'den Kritik Açıklamalar

Seyyid Abdulmelik El Husi'den Kritik Açıklamalar

Hamas Doha Toplantısına Katılmayacak

Hamas Doha Toplantısına Katılmayacak

Abdusselam Haniye'den Önemli Açıklamalar

Abdusselam Haniye'den Önemli Açıklamalar

Siyonist İşgalciler Mescidi Aksa'ya Baskın Düzenledi

Siyonist İşgalciler Mescidi Aksa'ya Baskın Düzenledi

Ziyad En-Nehale'den Önemli Açıklamalar

Ziyad En-Nehale'den Önemli Açıklamalar

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünden Filistin Halkına Mesaj: Şafak Vakti Yaklaşıyor

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünden Filistin Halkına Mesaj: Şafak Vakti Yaklaşıyor

Hamas'tan Arap Ülkelerine Çağrı

Hamas'tan Arap Ülkelerine Çağrı

Zorlu Holding İşgalci İsrail İle İşbirliğini Devam Ettiriyor

Zorlu Holding İşgalci İsrail İle İşbirliğini Devam Ettiriyor

Şehid İsmail Heniyye'nin Son Röportajı (Tam Metin)

Şehid İsmail Heniyye'nin Son Röportajı (Tam Metin)

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu Yahya Sinvar'a Tebrik Mesajı Gönderdi

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu Yahya Sinvar'a Tebrik Mesajı Gönderdi

Komutan Yahya Sinvar Kimdir?

Komutan Yahya Sinvar Kimdir?

Hamas'ın Yeni Lideri Yahya Sinvar Oldu

Hamas'ın Yeni Lideri Yahya Sinvar Oldu

SİYONİST TOPLUM GELECEKTEN UMUTSUZ

SİYONİST TOPLUM GELECEKTEN UMUTSUZ

Alptekin Dursunoğlu İsmail Haniye'nin Şehid Edilmesinin Ardından Yaşanacak Muhtemel Gelişmeleri Değerlendirdi

Alptekin Dursunoğlu İsmail Haniye'nin Şehid Edilmesinin Ardından Yaşanacak Muhtemel Gelişmeleri Değerlendirdi

Mavi Marmara Derneği Başkanı Beheşti İsmail Songür: Gazze'ye Gidecek Geminin Çıkışına Ulaştırma Bakanlığı İzin Vermiyor

Mavi Marmara Derneği Başkanı Beheşti İsmail Songür: Gazze'ye Gidecek Geminin Çıkışına Ulaştırma Bakanlığı İzin Vermiyor

Hamas'ın Tahran Temsilcisi Halid Kaddumi Şehid Haniye'ye Düzenlenen Suikastin Ayrıntılarını Açıkladı

Hamas'ın Tahran Temsilcisi Halid Kaddumi Şehid Haniye'ye Düzenlenen Suikastin Ayrıntılarını Açıkladı

Malatya'dan Hükümete Çağrı: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

Malatya'dan Hükümete Çağrı: Kürecik Nato Radar Üssünü Kapatın (Video-Foto)

Hasan Nasrallah'tan Siyonistlere: Çok Ağlayacaksınız

Hasan Nasrallah'tan Siyonistlere: Çok Ağlayacaksınız

Kürecik Nato Radarı Kapatılsın Feryadını Yükseltmek İçin Cuma Günü Malatya'dayız (Davet)

Kürecik Nato Radarı Kapatılsın Feryadını Yükseltmek İçin Cuma Günü Malatya'dayız (Davet)

Kemal Kemahlı Yazdı: İsmail Haniye Suikastının Zamanlamasına Dikkat!

Kemal Kemahlı Yazdı: İsmail Haniye Suikastının Zamanlamasına Dikkat!

Hamas Lideri İsmail Haniye Şehid Oldu

Hamas Lideri İsmail Haniye Şehid Oldu