Ziyad En-Nehale'den Önemli Açıklamalar
İSLAMİ CİHAD, 18 Ocak 2025 12:54İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, ateşkes anlaşmasının uygulanmasının yakın olduğunu belirterek, bunun Gazze halkının Siyonist işgalci düşmana karşı gösterdiği eşsiz direncin ve cesaretin bir sonucu olduğunu ifade etti ve İran’ın Filistin’e olan sürekli ve kesintisiz desteğini takdir etti.
İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad En-Nahhale, "Ateşkes birkaç saat içinde uygulanacak ve kanımız dünyaya yalan söyleyenlere karşı bir şahit olacak" dedi.
En-Nahhale, Halkımız eşsiz bir cesaretle zulüm ve cinayetlere karşı durdu ve direnişiyle bu sınavdan gururlu ve onurlu bir şekilde çıktı. Direnişin çocukları asla teslim olmadı, aksine eşsiz bir cesaretle savaştı.
Tüm batıl, tüm hak karşısında durdu diyen En-Nahhale; "Fedakarlık ve direnişimizle, geleceğe daha parlak ve umut dolu bir özgürlük yolu açıyoruz. Düşmanın saldırılarından kaynaklanan zorluklara rağmen, ilk günden beri belirledikleri hedefleri düşmana dayattıklarını söyledi.
Filistin halkına hitaben, "Sizin direniş çocuklarınız silahı bırakmadı, Gazze’den Cenin’e kadar direndiler" diyen İslami Cihad Genel Sekreteri, düşmanın başlattığı öldürme ve yıkım operasyonlarına asla boyun eğmeyeceklerini vurguladı.
En-Nahhale, ikinci aşamada esirleri özgürleştireceklerini ve düşmanın Gazze Şeridi'nden çıkacağını belirtti.
En-Nahhale, "Bizim için büyük bir savaş ve düşmanla yapılan savaştan çok daha önemli zorluklar var, o da iç cephe" dedi.
Arap ve İslam ülkelerinin dayanışmasına ve halklarına olan desteklerine büyük bir ihtiyaçları olduğunu ifade eden İslami Cihad Genel Sekreteri, Hizbullah’ın Filistin halkı ve direnişine verdiği eşsiz destek ve fedakarlık için övgüde bulunarak, Hizbullah'ın çok sayıda şehit verdiğini ve en büyük liderlerinden biri olan Sayın Hasan Nasrallah'ı anarken, "Hizbullah, büyük bir direniş lideri olan Sayın Hasan Nasrallah'ı ve birçok şehidi halkımıza takdim etti" dedi.
En-Nahhale, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin halkı ve direnişine verdiği kesintisiz desteği övdü ve şunları söyledi: "İran’ın desteğini unutamayız, İran’daki kardeşlerimiz, yıllardır tüm imkanlarıyla halkımızın yanındaydılar ve desteğini sürdürmeye devam ediyorlar."
rasthaber
İSLAMİ CİHAD, 18 Ocak 2025 12:54
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?