Gözlemciler: "Gazze'ye Diplomatik Ziyaretler Yalancı Gebelik"
GAZZE, 20 Şubat 2015 14:45İngiltere'nin eski başbakanı ve Ortadoğu Dörtlüsü adı verilen global güçlerin temsilcisi sıfatıyla Gazze'ye geçtiğimiz günlerde ziyaret gerçekleştiren ve önemli vaatlerde bulunan Tony Blair'in bu ziyaretinin aslında bir şey getirmediğine dikkat çekildi.
Blair'in bu ziyareti münasebetiyle siyonist işgal rejimiyle ilişki içindeki güçleri temsil eden uluslararası mekanizmaların Gazze'ye yaptığı diplomatik ziyaretler hakkında yorumlar yapan gözlemciler aslında bu ziyaretlerin birer yalancı gebelikten ibaret olduğuna dikkat çektiler.
Gözlemciler, kendilerini "Ortadoğu Barış Dörtlüsü" olarak adlandıran gerçekte ise işgalci siyonist rejimin önünü açmanın ötesinde bir şey yapmayan dört global organı temsil eden Blair'in 15 Şubat 2015'te Gazze'ye yaptığı ziyaretin ilk olmadığını son da olmayacağını vurgulayarak bu ziyaretlerin sonuç getirmeyen içi boş avutmalardan ibaret kaldığına dikkat çektiler.
Gözlemciler Batılı diplomatların gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Gazze'yle Batı dünyası arasında adeta mekik dokur hale geldiklerini ama ne yazık ki bu ziyaretlerin bir sonuç getirmediğini, uygulanan ambargonun kaldırılması, yıkılan evlerin yeniden inşa edilmesi, gelir kaynakları kurutulan memurların maaşlarının ödenmesi ve işgalci tehditlerin son bulması için müşahhas bir şey ortaya koymadığını ifade ettiler.
İngiltere'nin eski başbakanı ve sözde Ortadoğu Barış Dörtlüsü'nün temsilcisi Tony Blair, Gazze'ye yaptığı son ziyaretinde bu bölgedeki memurların maaşlarının Abbas yönetimi tarafından ödenmemesinden kaynaklanan sorunun çözüleceği ve memur maaşlarının ödeneceği vaadinde bulunmuştu. Ancak henüz memurların beklentileri gerçekleşmiş değil ve şimdilik ufukta görünen bir ışık da yok.
fiem
GAZZE, 20 Şubat 2015 14:45
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?