Filistin'de Soykırıma Karşı Adaletin Hâkim Olması İçin Uluslararası Toplantı
, 21 Şubat 2015 00:46Arap İletişim ve Dayanışma Merkezi tarafından organize edilen ve Filistin İçin Uluslararası Adalet Forumu adı verilen organizasyonun çalışmalarını yarından sonra (22 Şubat Pazar) başlatacağı bildirildi.
Başkanlığını Lübnan'ın tanınmış siyasetçilerinden Maan Beşşur'un yaptığı Arap İletişim ve Dayanışma Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Filistin topraklarında soy kırıma ve ırkçı ayrım politikalarına karşı adaletin hakim kılınmasını amaçlayan foruma otuz farklı ülkeden 350 şahsiyetin iştirak edeceği ifade edildi.
Forum toplantılarında siyonist ırkçı politikalara ve cinayetlere karşı adaletin hâkim kılınabilmesi için uluslararası alanda neler yapılacağı konusunda konuşmalar yapılacak, görüş alışverişleri gerçekleştirilecek.
Toplantılarda ayrıca siyonist işgal rejimine ait cinayet çetelerinin, Filistin'de, Lübnan'da, Arap dünyasında ve dünya genelinde birtakım sembol isimleri tasfiye amacıyla gerçekleştirdiği cinayetlerin üzerine gidilmesi, bu cinayetlerin sorgulanması ve işgal rejimine karşı adaletin icra edilmesi için yapılması gerekenler üzerinde durulacak.
Forumun önemli bir özelliğinin de katılımcıların belirgin bir kısmının gençlerden oluşması olduğu ifade edildi. Verilen bilgilere göre 350 katılımcıdan 150'si gençlerden oluşacak ve onlardan da 100 kişi Lübnan dışından gelecek.
Arap İletişim ve Dayanışma Merkezi'nin başkanı Maan Beşşur forumla ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında bu toplantının siyonist işgal rejimini dünyada yalnızlaştırmayı amaçladığını dile getirdi.
fiem
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı