Ebu Zuhri: "Mısır Medyasının Bize Karşı Kampanyası Kendi Yüz Karasıdır"
İSLAM ÜLKELERİ, 21 Şubat 2015 22:12Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Mısır'daki bazı medya organlarının Filistin direnişine karşı başlattığı karalama kampanyasının gerçekte kendi alınlarında taşıdığı bir ayıp damgası ve kendi yüz karaları olduğunu dile getirdi.
Ebu Zuhri söz konusu medya organlarının böyle bir kampanyayla gerçekte, ümmetin çıkarlarına karşı siyonist katillerle aynı safta ve yan yana yer aldıklarını belli eden damgayı açığa çıkardıklarına dikkat çekti.
Dr. Sami Ebu Zuhri, Quds Press Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada bu tür yalan ve iftira kampanyalarıyla siyonist işgal rejiminin bizzat kendisinin bile Filistin direnişini yıpratma konusunda başarılı olamadığını, onun kumanda ettiği yerli medya organlarının başarılı olabileceğini ümit etmesinin boşuna olduğunu vurgulayarak; bu tür iftira ve yalanların sahiplerinin kimliğini ve durdukları yerleri açığa çıkarmaktan başka bir sonuç getirmeyeceğini dile getirdi.
Ebu Zuhri, bu tür yalancı ve iftiracı medyanın Mısır halkını temsil etmesinin mümkün olamayacağını hatırlatarak şöyle konuştu: "Biz kesin olarak biliyoruz ki bu kampanya Mısır halkının duruşunu sergilemez. Dolayısıyla bundan dolayı kaygılanmıyoruz. Bu tür iftiracıların Gazze'nin vurulacağı tehditleri de bizi telaşlandırmıyor. Asıl kendileri siyonist işgalciyi tehdit etmek yerine Filistin halkını tehdit etmekten dolayı utansınlar. Çünkü Filistin direnişi ümmetin meşru hakkını kullanmaktadır ve Filistin halkının karşısındaki işgale yönelik tavrı da her zaman bu doğrultuda olacaktır."
fiem
İSLAM ÜLKELERİ, 21 Şubat 2015 22:12
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması