Bülent Yıldırım'dan Mossad'la İlgili Önemli Açıklama
İSLAM ÜLKELERİ, 07 Nisan 2015 21:31İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Selam örgütüyle ilgili ilk soruları İsrail İstihbarat örgütünden duyduğunu söyledi.
Selam örgütü kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) TIR'larının durdurulmasına dair başlatılan soruşturmanın detayları belli oldu.
Selam kumpası kapsamında müşteki mağdur sıfatıyla Başsavcıvekili İrfan Fidan'a ifade veren İHH insani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, paralel yapının kurguladığı kumpasın arkasında İsrail olduğunu söyledi.
Selam soruşturması kapsamında ifade veren Yıldırım, Türkiye'den önce İsrail İstihbarat örgütünden Selam soruşturmasını duyduğunu söyledi. Mavi Marmara saldırısından sonra gözaltına alındığı İsrail'de dokuz kez sorgulandığını, sorguda Türkiye'den de birilerinin olduğunu anlatan Yıldırım; Mavi Marmara olayını İran ile bağlantılamak istediklerini bunun için de Erdoğan'ın İran ile ilişkili olduğunu ifade ettiklerini söyledi.
"SELAM ÖRGÜTÜNÜ TANIYOR MUSUN VE BAĞLANTIN VAR MI?"
MOSSAD ajanlarının sorgular sırasında sık sık Hakan Fidan ve İran ile ilgili sorular yönelttiklerini kaydeden Yıldırım, İsraillilerin "Selam örgütünü tanıyor musun ve bağlantın var mı" diye soru sorduklarını, bu konu üzerinde çok durduklarını söyledi. Yıldırım, saldırı sırasında İsraillilerin kendisini ve bir kaç kişiyi "sizi Türkiye'de öldüreceğiz" diye tehdit ettiklerini, ifade eden Yıldırım, sorguda Türkiye'den tercümanlar olduğunu da anlattı. Bülent Yıldırım; kendisine ısrarla Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad ile Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah hakkında sorular sorduklarını özellikle Erdoğan'ı, İran cumhurbaşkanı ile toplantılarını ve bu toplantıların içeriğini, periyodik olarak ne kadar zamanda bir araya geldiklerini sorduklarını anlattı.
İSLAM ÜLKELERİ, 07 Nisan 2015 21:31
Yorumlar (0)
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi