Siyonistler Cuma Eylemine Müdahale Etti
, 17 Nisan 2015 03:07Siyonist işgal güçleri, Batı Yaka bölgesindeki ırkçı ayrım duvarını ve yahudileştirme faaliyetlerini protesto amacıyla periyodik bir şekilde düzenlenen Cuma eylemlerine bugün (17 Nisan) yine saldırdı.
Tamamen sivil nitelikli olan, bu hafta aynı zamanda Filistin esirler günü münasebetiyle Filistinli esirlere destek amacıyla düzenlenen gösterilere yönelik saldırılarda Batı Yaka'nın Ramallah şehri yakınlarında bulunan Na'lin bölgesinde en az üç Filistinli gencin işgal güçlerinin mermilerine hedef olarak yaralandığı haber verildi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirlerinin görgü tanıklarından aldığı bilgilere göre, Cuma namazı sonrasında düzenlenen gösteride katılanlara işgal güçlerinden keskin nişancılar vasıtasıyla saldırı gerçekleştirildi ve yaralanan gençler bu keskin nişancıların mermilerine hedef oldular.
Görgü tanıkları keskin nişancılar tarafından bir gencin ayağına ateş edildiğine ve bu gencin diğer askerler tarafından da takibe alınarak yakalanıp gözetim altına alındığına dikkat çektiler. Bu olay işgalci saldırganların tutuklamak istedikleri gençleri kasten hedef alarak saldırıp hareket etmesini zorlaştıracak bir şekilde yaralama yöntemine başvurduklarını bir kez daha belgeledi. İşgalciler bu uygulamaya daha önceki gösterilere yönelik saldırılarında da sıkça başvurmuşlardı.
İşgalciler saldırıda aynı zamanda gaz bombaları da kullandılar ve gaz bombaları yüzünden göstericilerden hafif yaralananlar ve atılan bombalardan etkilenerek ağırlaştıkları için müdahale edilenler oldu.
Yorumlar (0)
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması