Netanyahu Hükümetinin Temeli Sağlam Mı?
SİYONİST REJİM, 08 Mayıs 2015 23:24Siyonist işgalcilerin politikacılarının muhalif kesimi Netanyahu'nun kurduğu yeni koalisyon hükümetinin çok sağlam bir temel üzerine oturmayacağı ve uzun süreli olmayacağı görüşünde.
İşgal rejiminin siyaset sahnesinde muhalif kesimin ileri gelenlerinden olan İşçi Partisi'nin eski genel başkanı Shelly Yachimovich, genel başkanlığını Netanyahu'nun yaptığı Likud Partisi'nin liderliğinde kurulan yeni koalisyon hükümetinin 120 üyeli Knesset'te sadece 61 sandalyesinin bulunacağına dikkat çekerek böyle bir koalisyon hükümetinin en ufak bir çalkantıda devrileceğini dile getirdi.
İşçi Partisi'nin 2011-2013 yılları arasında genel başkanlığını yapan Yachimovich'in siyonistlere ait muhtelif medya organlarının bugünkü (8 Mayıs Cuma) sayılarında yer alan açıklamasında yeni koalisyon hükümetinin devrilmesi durumunda partisinin genel başkanı İzak Herzog'a yeni hükümeti kurma görevinin verileceği kanaatinde olduğunu söyledi. Yachimovich böyle bir ihtimalin çok uzak olmadığını çünkü kurulan yeni koalisyon hükümetinin ömrünün tahmin edildiğinden de kısa süreceğine inandığını ifade etti. Bundan dolayı Yachimovich, Tzipi Livni'nin liderliğindeki Hareket Partisi'yle ilişkilerin güçlendirilmesini ve ortak cephe oluşturulmasını savunuyor.
Netanyahu'nun eski hükümetinin süresini tamamladığı günlerde, koalisyon partilerinin yaptığı açıklamalarda da kurulacak yeni hükümetin çok zayıf olduğuna ve uzun süreli olmayacağına dikkat çekilmişti.
İşçi Partisi'nin genel başkanı Herzog da yaptığı açıklamada Netanyahu'nun yeni hükümetinin hükmetmeye muktedir olamayacağını, dolayısıyla sorumluluklarını yerine getiremeyeceğini ve istikrarlı olamayacağını söylemişti.
fiem
SİYONİST REJİM, 08 Mayıs 2015 23:24
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı