Ramallah Eylemini Kassam Üstlendi
KASSAM TUGAYLARI, 20 Haziran 2015 22:57Dün Batı Yaka’nın Ramallah şehrinin batısında Filistin toprakları üzerinde inşa edilen Dolev Yahudi yerleşkesi yakınlarında Siyonistlerin kullandığı araca yönelik yapılan ve bir Siyonist yerleşimcinin ölümü, ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlanan eylemi Kassam Tugayları'na bağlı Şehit Mervan El-Kavasime ve Amir Ebu Ayşe birimleri üstlendi.
Kassam’a bağlı birimler eylemle ilgili askeri bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, Siyonistlere yönelik yapılan ve bir kişinin ölümü, ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlanan operasyonun kendilerine bağlı mücahitler tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.
Bildiride, mücahitlerin uzun süre bölgeyi kontrol ettikleri, aracın Siyonistlere ait olduğunun anlaşılması üzerine daha önce bölgede pusu kuran mücahitlerden birinin sıfır noktadan ateş açtığı belirtildi.
Açıklamada eylemle ilgili ayrıca şu ayrıntılar verildi: “Eylemi başarıyla gerçekleştiren birim selametle yerine geri döndü. Bu eylem, işgalcinin Filistin halkına karşı sürdürdüğü zulüm ve baskılara, en son İzzeddin Beni Ğurre ile Abdullah Ğanayim’i şehit etmesine bir misillemedir. Eylem, bir yıl önce şehit edilen Mervan El-Kavisimi ile Amir Ebu Ayşe’nin de şehadet yıldönümlerinden birkaç gün önce gerçekleştirildi.”
Açıklamanın devamında Kassam’a bağlı birimler, bu eylemle mesaj vermek istediklerini belirterek şunları ifade etti: “Bu operasyon birkaç mesaj veriyor. Birinci mesaj, direniş karşılaştığı bütün zorluklara, gördüğü her türlü tasfiye operasyonlarına rağmen vardır ve istediği zaman, istediği yerde düşmanı vurabilecek güçtedir. İkinci mesaj: Cihad ve direnişi sürdürme azmi ve kararlılığıdır. Bu eylem bunu herkese göstermek için yapıldı. Bu ilk eylem olmadığı gibi, son eylem de olmayacaktır. Bundan önce Batı Yaka’nın birçok yerinde 20’den fazla eylem yapıldı.”
Dün Siyonistlerin kullandığı araca yönelik yapılan saldırıda bir Siyonist öldü, biri ağır iki Siyonist de yaralandı.
fiem
KASSAM TUGAYLARI, 20 Haziran 2015 22:57
Yorumlar (0)
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı