Özgürlük Filosundan Siyonist Rejime Uyarı
SİYONİST REJİM, 02 Temmuz 2015 15:30Gazze Kuşatmasını Kırmak İçin Özgürlük Filosu Koalisyonu, Siyonist işgal güçlerinin Pazartesi (29 Haziran) günü korsan bir eylemle el koyduğu Marianne gemisindeki çoğu aktivistin halen işgal rejiminde tutuklu olduğunu duyurdu.
Özgürlük Filosu Koalisyonu tarafından yapılan açıklamada, saldırının üzerinden günler geçmesine ve gemi uluslararası sularda gasp edilip Ashdod limanına götürülmesine rağmen halen 14 yolcunun serbest bırakılmadığı belirtildi.
Koalisyon adına yapılan açıklamada ayrıca şu hususlara dikkat çekildi: “İsrail deniz güçlerinin Marianne’ye yaptıkları saldırı, daha önce yaptıkları korsan saldırıların bir tekrarıdır. Bu korsan saldırıyla İsrail Ortadoğu’da baltacı bir rejim olduğunu gösterdi. Korsan saldırıda gemiye el koyan ve 18 aktivisti tutuklayan işgal güçleri onları zorla Ashdod limanına götürdü.”
İşgal ordusunun aktivistlere karşı şiddet kullanmadıkları ve gayet nazik davrandıkları iddiasının aksine işgal askerlerinin aktivistlere karşı şiddet kullandıklarını ve onları tartakladıklarını belirten Özgürlük Filosu Koalisyonu, yapılan şiddeti belgelediklerini ifade etti.
Gemide bulunan Tunus eski Cumhurbaşkanı, Knesset’in Arap üyesi, Avrupa Parlamentosu üyesi ve Siyonist Kanal-2 televizyonu muhabirinin dışında kimseyi serbest bırakmayan işgal güçleri diğer 14 aktivisti Ramle bölgesinde gözaltında tutuyor.
İşgal rejiminin aktivistleri hukuksuz bir şekilde tuttuğuna dikkat çeken Özürlük Filosu Koalisyonu, aktivistlerin hemen serbest bırakılmasını ve geminin de iade edilmesini istedi.
fiem
SİYONİST REJİM, 02 Temmuz 2015 15:30
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?