Filistinli Esir Şeyh Hıdır Adnan Hastaneye Kaldırıldı
, 07 Temmuz 2015 00:33Şehit ve Esirler İçin Mehcetu’l-Kudüs Müessesesi Siyonist cezaevi idaresinin İslamî Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Hıdır Adnan’ı (37) Er-Ramle Hastanesinden alıp Kaplan Hastanesine naklettiğini duyurdu.
Siyonist cezaevi idaresi daha önce Filistinli esir Adnan’ı durumu biraz iyileştikten sonra Assaf Harofeh Tıp Merkezinden Er-Ramle cezaevine getirmişti.
Mehcetu’l-Kudüs Müessesesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, idari cezaları protesto amacıyla açlık grevine başlayan ve taleplerinin kabul edilmesinin ardından 55 gün sonra açlık grevini sonlandıran Şeyh Adnan’ın durumunun istikrarlı olmadığını belirterek, esirin toparlanması için zamana ihtiyaç olduğunu ifade etti.
Açıklamada, Şeyh Hıdır Adnan’ın açlık grevinin son günlerinde sürekli kusması nedeniyle mide, bağırsak ve karnında ağrı ve ekşimeler hissettiği, doktorların birkaç muayene ve tahlilden sonra konuşabileceklerini ifade ettikleri hatırlatıldı.
Filistinli esir Hıdır Adnan Cenin’e bağlı Arabe beldesinden olup 24 Mart 1973 tarihinde doğdu. Evli ve altı çocuk babasıdır. İşgal güçleri 8 Temmuz 2014’te kendisini tutuklayıp idari ceza ile zindanda tutmaya başladı. Bu onun onuncu tutuklanışıydı. Daha önce tutuklanıp idari cezaya çarptırıldığında açlık grevine başlamış ve uzun bir süre sonra cezaevi idaresi kendisini serbest bırakmıştı. Son tutuklandığında yine açlık grevine başlayan ve iki aya yakın süre dayanan Adnan, en sonunda taleplerini BM’nin güvencesiyle işgalciye kabul ettirdi ve işgal rejimi idari cezasını sonlandırıp serbest bırakacağını taahhüt etti.
Yorumlar (0)
Hizbullah'ın İntihar Dronları Siyonistleri Bunalttı
İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerini Elleriyle Yıkmaya Zorluyor
Hamas'tan Özgür Halklara Çağrı
Şeyh İkrime Sabri'den Önemli Uyarı
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu