Gasıp Rejim Güçleri 3 Filistinli Genci Şehit Etti
, 27 Ekim 2015 06:17Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil'de İsrail askerinin açtığı ateş sonucu Filistinli 19 yaşındaki İyad Ruhi Hicazi Ceredat, 22 yaşındaki Raid ve 20 yaşındaki Saadel-Altrash isimli üç genç vurularak şehit oldu.
Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil'de İsrail askerinin açtığı ateş sonucu Filistinli 19 yaşındaki İyad Ruhi Hicazi Ceredat, 22 yaşındaki Raid ve 20 yaşındaki Saadel-Altrash isimli üç genç vurularak şehit oldu.
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, El-Halil kentinde Filistinliler ile yaşanan arbede sırasında İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu başından yaralanan üç gencin hayatını kaybettiği açıklandı.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, El-Halil'in Sair beldesi yakınlarında Filistinlilerle yaşanan arbedede gerçek ve plastik mermi kullandı. İsrail askerlerinin taş ve boş kutu atan Filistinlilere müdahalesi sırasında yaralanan ve hastaneye kaldırılan Filistinli gençler, aldıkları yaranın tesiriyle hayatlarını kaybetti.
Ceradat'ın ölümüyle İsrail askerlerinin gün içerisinde El-Halil'de vurarak öldürdüğü Filistinlilerin sayısının 5'e yükseldiği belirtildi. İsrail askerleri, bugün "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla iki genci, dün ise bir genç kızı vurarak öldürmüştü.
Bölgede, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere saldırıları ve Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarla giderek tırmanan gerginlik, Batı Şeria ve Gazze'nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen gösterilerde meydana gelen çatışmalarla ciddi boyutlara ulaştı. İsrailli asker ve sivillerin ekim ayının başından bu yana Filistinlilere yönelik saldırılarında ölenlerin sayısı 50'yi aştı. Olaylarda 10 İsrailli Yahudi de hayatını kaybetti.
Kaynak : Dünya Bülteni
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Hizbullah'ın İntihar Dronları Siyonistleri Bunalttı
İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerini Elleriyle Yıkmaya Zorluyor
Hamas'tan Özgür Halklara Çağrı
Şeyh İkrime Sabri'den Önemli Uyarı
Irak İslami Direnişi: 13 Amerikalıyı Öldürdük
Siyonist Medya: Hizbullah Gücünü Koruyor
Siyonist İsrail Mescid-i Aksa'yı 10 Gündür Kapalı Tutuyor
Şeyh Mahir Hammud'tan Önemli Açıklamalar
İmam Hamaney Şehit Oldu
Gazze'ye Dijital Para Tuzağı
Siyonist Asker Nimrod Cohen Nasıl Esir Düştüğünü Anlattı
El Husi: Epstein Skandalı Siyonizmin Gerçek Yüzünü Gösterdi
Usame Hamdan'dan Önemli Açıklamalar
Ali Laricani Hamas Heyeti İle Görüştü
Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Düzenlenecek
Nato'ya ve Üslerine Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
Dr. Muhammed Ebu Selmiye: Gazze'deki Hastaların Çıkışına İzin Verilmiyor
Amerika İstanbul'da Lanetlendi
Hamas Sözcüsü Hazım Kasım'dan Önemli Açıklama
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
İşgalci İsrail Lübnan'a Hava Saldırısı Düzenledi
Basim Naim'den Önemli Açıklamalar
Siyonist Güçler Yahya Ayyaş'ın Eşini Esir Aldı
Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Hamas Heyetinin Irak Ziyareti Bitti
Hamas Yetkilisi Gazi Hamad: İsrail Ateşkesi Defalarca İhlal Etti
Nasır Ebu Şerif: ABD'de Filistin'e Destek Arttı
Halil El Hayye'den Önemli Açıklamalar
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu
Halil El Hayye'den Kritik Açıklamalar
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu