Nablus'ta Bir Genç Siyonist Askerler Tarafından Şehid Edildi
, 17 Aralık 2015 19:37Siyonist işgal rejimindeki askeri kaynaklar, işgal güçlerinin bugün sabah Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde bulunan Havara askeri geçiş noktasında feda eyleminde bulunmak isteyen bir gencin askerler tarafından vurulduğunu belirttiler.
İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi internet sitesinde verdiği haberde, işgal güçlerinin bugün (17 Aralık Perşembe) Havara askeri geçiş noktasında bir feda eylemini başarısız kıldıklarını duyurdu.
Gazete, eylem yapmak isteyen gence fırsat vermeyen askerlerin kendisine ateş açtıklarını belirtirken, Siyonist kaynaklarla Filistinli kaynaklar işgal güçlerinin ateş açması sonucu Filistinli gencin olay yerinde şehit olduğunu ifade ettiler.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bilgi veren görgü şahitleri ise, işgal askerlerinin kendilerinden metrelerce uzaklıkta bulunan ve yerinde duran Filistinli genci vurduklarını söylediler.
Görgü şahitleri, askerlerden uzakta bulunan gence doğru giden bir devriye aracındaki askerlerin yersiz ve gerekçesiz bir şekilde genci vurup şehit ettiklerini ifade ettiler.
Filistinli kaynaklar, vurulan gence ambulans ve sağlık ekiplerinin ulaşmalarını engelleyen işgal güçlerinin herhangi bir gerekçe olmaksızın genci şehit etme niyetlerini ortaya koyduğunu kaydettiler.
Siyonist Başbakan’ın eylem hazırlığındaki Filistinli gençlerin vurulmasıyla ilgili talimatından sonra işgal askerleri en küçük bir şüphede bile Filistinli gençlere ateş edip yargısız infaz ediyor.
fiem
Yorumlar (0)
Siyonist israil Gazze'ye Saldırdı: 5 Şehit
Nato'ya Hayır Demek İçin Cuma Günü Malatya'dayız
İnsan Hakları Örgütlerinden Gazze Raporu
UNRWA: Gazze'de İnsani Kriz Ağırlaştı
Dr. Ahmed El Ferra'dan Gazzeli Çocuklar İçin Uyarı
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Siyonist İsrail Ordusu Beyt Cin Beldesine Saldırdı
Hizbullah'a 'Ya Teslim Ol Ya Da Cehenneme Hazır Ol' Tehdidi
UNRWA'dan Çarpıcı Batı Şeria Raporu
Dr. Munir El Berş'ten Önemli Açıklama
Direniş Gruplarından Hizbullah'a Tebrik ve Taziye Mesajı
Siyonist Rejim Radyosundan Hamas İtirafı
Hamas'tan Arabulucu Ülkelere Çağrı
Hazım Kasım'dan Garantör Devletlere Çağrı
Filistinli Esirler Zor Durumda
Hamas'tan BM'nin Kararına İtiraz
Mavi Marmara Gazisi Tunç: Kürecik Nato Radarı Kapatılsın
Kürecik Nato Radarının Kapatılmasını Talep Etmek İçin Malatya'da Buluşuyoruz
UNRWA'dan Gazze Açıklaması
UNICEF Sözcüsü Selim Üveys'ten Gazze Açıklaması
Sudan'da Neler Oluyor?
Adnan Ebu Hasene'den Gazze Açıklaması
Siyonist Ordu Dün Gece Gazze'ye Saldırdı
Batı Şeria'da 3 Filistinli Genç Şehit Oldu
Şeyh Naim Kasım'dan Önemli Açıklamalar
Filistinli Gruplardan Ortak Anlayış
Siyonist İsrail İle Hizbullah Arasında Yeni Bir Çatışma Yakın Mı?
İşgalci İsrail Uluslararası Basını Gazze'ye Sokmuyor
Ensarullah Liderinden Siyonist İsrail'e Uyarı
Gazze'de Soykırım Devam Ediyor
Ayetullah Hameney'den Önemli Açıklamalar
Aksa Tufanı'nın Geleceği Üzerine (1. Bölüm)
Moşe Ya'alon Netanyahu'yu Eleştirdi
El Husi'den Kritik Açıklamalar
Şehit Yahya Sinvar'ı Özlemle ve Rahmetle Anıyoruz
Kassam Tugayları'ndan Gölge Birliği'ne Teşekkür
Kemal Kemahlı Yazdı: İran Aksa Tufanı'na Karşı mıydı?
Hamas'tan Yeni Açıklama
Hamas Silah Bırakacak Mı?