İsrail “Yesh Atid” Partisi Başkanı:''Hamas ve Hizbullah'la Karşı Karşıya Gelmemiz Çok Yakın.''

İsrail “Yesh Atid” Partisi başkanı yaptığı konuşmada, Siyonist Rejimin Hamas ve Hizbullah ile karşı karşıya gelmesinin çok yakın olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 1289 Tarih: 27 Ocak 2016 04:13
İsrail “Yesh Atid” Partisi Başkanı:''Hamas ve Hizbullah'la Karşı Karşıya Gelmemiz Çok Yakın.''

Fars Haber Ajansı’nın haberine göre, Siyonist İsrail Rejimi Tv kanallarından Kanal 7, “Yesh Atid” Partisi Başkanı “Yair Lapid’den” naklettiği haberinde, Yair Lapid’in Siyonist İsrail Rejiminin Hamas ve Hizbullah güçleriyle karşı karşıya gelmesinin çok yakın olduğunu söylediğini belirtti.

Yair Lapid, bazı yabancı gazetecilerle yaptığı toplantıda şunları söyledi: “Biz şimdi burada oturuyorken, Hamas’ın binden fazla üyesi Gazze’nin çeşitli bölgelerinde tünel kazmakla meşguller ve bu tünellerden bazıları, İsrail sınırını işgal ediyor. Hamas ve Hizbullah’la karşı karşıya geleceğimiz kesin ama henüz vakti belirlenmiş değil. Bu söylediklerimi aklınızın bir köşesine yazın.”

Siyonist İsrail Rejimi Ordusu son dönemlerde teçhizat ve güç bakımından takviye oldukları hakkında raporlar sunmuştu ve siyasi analistler bu açıklamaların İşgalci İsrail Rejiminin Gazze’de yeni bir savaş hazırlığı içerisinde olduğu olarak değerlendiriyor.

Öte yandan İsrail Ordu komutanlarından “Gadi Eizenkot” İsrail savunma tünellerinin Gazze sınırına ulaştığını açıklamıştı.

Siyonist İsrail Rejimi geçtiğimiz hafta ağır topçu birliklerini Filistin sınırına yerleştirmiş ve askeri eğitim yaptıkların söylemişti ama siyasi analistler bu durumu Gazze’de yeni bir savaşa hazırlığı olarak değerlendiriyor.

rasthaber

Yorumlar