Kassam'ın Tünelleri Siyonist Rejim'in Kabusu Oldu

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları, kendisine bağlı mücahitlerin tüneller aracılığıyla son iki yılda 64 Siyonist askeri öldürdüklerini, 91 askeri yaraladıklarını ve en az iki askeri de esir aldıklarını duyurdu.  

Görüntülenme: 1622 Tarih: 29 Ocak 2016 09:28
Kassam'ın Tünelleri Siyonist Rejim'in Kabusu Oldu

İnternet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapan Kassam Tugayları, mücahitlerin düşmanla savaş sürecinde tırnaklarıyla kazıdıkların tüneller vasıtasıyla, düşmana darbe indirme açısından çok önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek, bu yöntemin düşman liderlerini, istihbaratını ve ordusunu hayrete düşürdüğünü, onun güvenlik ve askeri bilgi, teori ve birikimini yerle bir ettiğini, olup biten karşısında aciz kaldığını; darbenin ne zaman ve nereden geleceğini kestiremez olduklarını ifade etti.

Düşmanın tünelleri yok etme çabalarının hezimet, başarısızlık ve hüsranla sonuçlandığına dikkat çeken Kassam Tugayları, düşmanın burnunun sürtüldüğü Furkan savaşını, Meçhul Kapı operasyonunu, Nahil Uz, Sufa, Ebu Mutaybık ve 16. Askeri noktaya yapılan eylemleri unutmasının mümkün olmadığını hatırlattı.

Açıklamada ayrıca, ikinci intifadadan şimdiye kadar Kassam’ın açtığı tünellerin düşmanı her zaman şok ettiği, mücahitlerin tüneller aracılığıyla yaptıkları eylemlerin düşmanı acıttığı, onlarca askerini kaybetmesine neden olduğu kaydedildi.

Kassam Tugayları açıklamanın sonunda, tüneller vasıtasıyla mücahitler tarafından yapılmış en önemli operasyonlardan bazılarını da tarihleriyle verdi.

fiem

Yorumlar