Şeyh Naim Kasım:“Biz, Terör Örgütleri ve Siyonist İsrail’e Karşı Koymak İçin Her An Teyakkuzda Bulunuyoruz.''

Kasım, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Biz, sahip olduğumuz imkânların; İsrail’in işgalci tutumları karşısında durabilmemiz için her aşama ve zamanda tam anlamıyla teyakkuzda olmamız ve Allah’ın izniyle 2006 yılındakinden daha güçlü bir şekilde İsrail’i yenilgiye uğratabilmemiz için var olduğunu biliyoruz. 

Görüntülenme: 1709 Tarih: 31 Ocak 2016 15:28
Şeyh Naim Kasım:“Biz,  Terör Örgütleri ve Siyonist İsrail’e Karşı Koymak İçin Her An Teyakkuzda Bulunuyoruz.''

Hizbullah Komutanı Şehit Samir Kantar’ın şehadetinin kırkıncı günü münasebetiyle düzenlenen merasimde konuşan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Kasım, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Biz, sahip olduğumuz imkânların; İsrail’in işgalci tutumları karşısında durabilmemiz için her aşama ve zamanda tam anlamıyla teyakkuzda olmamız ve Allah’ın izniyle 2006 yılındakinden daha güçlü bir şekilde İsrail’i yenilgiye uğratabilmemiz için var olduğunu biliyoruz.

Biz, ilk günden itibaren İsrail ile olan savaşımızın sınırlarının bütün bölgelerin kurtarılmasıyla sınırlı olduğunu ve coğrafi, siyasi ve kültürel bir sınır olmadığını açıkça söyledik. Çünkü bizler hiçbir coğrafi, siyasi ve kültürel anlamda kendisini engelleyici sınırı bulunmayan, toprakları işgal etme peşinde olan, düşüncelerimizi ve kültürel değerlimizi değiştirmek isteyen İsrail düşmanıyla karşı karşıyayız.

Düşman seçimleri ve cumhurbaşkanlarımızı kontrol altına almak istiyor. Böyle bir düşmanın karşısında bizler nasıl sessiz kalabilir ve teslim olabiliriz?

 Biz, direnişin silahından dolayı rahatsızlık duyan herkese sesleniyoruz : ‘Direnişin silahı ailenizi, evinizi, Lübnan’ı ve bölgeyi koruyor.’

 Bizim Suriye’ye gitmemizden dolayı rahatsızlık duyan herkese diyoruz ki; ‘Eğer Suriye’ye gitmemiş olsaydık bugün Kalemun, El-Kasir ve Lübnan’ın kuzey bölgesindeki Beka’nın etrafındaki bölgelerin tamamı teröristlerin elinde olacaktı. Onlar kendileri için küçükte olsa düşüncelerine uygun bir merkez oluşturmak istiyorlar. Ancak Allah şükürler olsun ki biz onların bu girişimine engel olduk.’ ”

rasthaber

Yorumlar