14 Yıldır Mossad'a Çalışan Filistinli Casus Yakalandı

Filistin'in El-Mecd haber sitesi kaynakları, yaklaşık 14 yıldır siyonist istihbarat örgütü Mossad'a çalışan bir ajanın tutuklandığını belirtti. Haberde 42 yaşındaki Mossad ajanı M.S.’nin Filistinli direnişçilere yönelik çok sayıda baskın ve tutuklamaya katıldığı ve direnişçilere düzenlenen suikastlarda aktif rol oynadığı belirtildi. 

Görüntülenme: 1243 Tarih: 03 Şubat 2016 07:45
14 Yıldır Mossad'a Çalışan Filistinli Casus Yakalandı

El-Mecd kaynakları İsrail ajanının 2002 yılında Mossad mensupları aracılığıyla ajanlığa başladığı ve o tarihten bu yana ajanlık yaptığını belirtilirken, Mossad'a çalışan bir kadın vasıtasıyla ajanlığa başlatıldığı, ajanlık yapmaya devam etmemesi halinde videolarının, fotoğraflarının ve ajanlık yaptığına dair belgelerin Filistinlilere verilmesiyle tehdit edildiği aktarıldı.

Ajanın işgal devletinden küçük meblağda bir ücret aldığı ve tehditlerle çalıştığı belirtilirken, kendisinden istenen bilgileri siyonist istihbarat örgütü Mossad'a bir cep telefonu aracılığıyla aktardığı belirtildi. M.S.'nin ajanlık faaliyetlerine Kudüs İntifadası boyunca da aktif bir şekilde devam ettiği bilgisine yer verildi.

El-Mecd kaynaklarına itiraflarda bulunan Filistinli Mossad ajanı nasıl tespit edildiği sorulması üzerine ise, "Akrabalarımdan birisi beni telefonla konuşurken duydu ve öyle yakalandım" itirafında bulundu. M.S itiraflarında Filistinli direnişçileri taşıyan iki araç ihbar ettiğini ve siyonistler tarafından bu araçların hedef alınması sonucu içindekilerin şehit olduğunu itiraf etti. El-Mecd haber kaynaklarının verdiği haberde ayrıca ajanın bazı itiraflarının teyit edildikten sonra paylaşılmaya devam edeceği ifade edildi.

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar