Bedran: İntifada Gençliği Cesaretiyle Parlak Bir Gelecek İnşa Ediyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Husam Bedran, Filistin gençlerinin cesaretle ve ısrarla sürdürdükleri intifadanın Filistin halkını işgalden kurtaracak parlak bir gelecek inşa etmeye çalıştığını söyledi.  

Görüntülenme: 1283 Tarih: 20 Şubat 2016 22:45
Bedran: İntifada Gençliği Cesaretiyle Parlak Bir Gelecek İnşa Ediyor

Dün ve bugün Kudüs ve Ramallah şehirlerinde işgal askerlerine yönelik yapılan eylemleri tebrik eden Hamas lideri Bedran, meydana gelen eylemlerin işgalcinin Filistin halkına karşı işlediği cinayetlerin doğal bir sonucu olduğunu, işgal rejiminin Filistin topraklarını işgal etmeye devam ettikçe asla güven ve huzuru yakalamayacağını ifade etti.  

Bedran, Filistinli gençlerden işgalciyi acıtacak nitelikli eylemler yapmalarını istedi.

Hamas’ın dışarıdaki sözcüsü Bedran yaptığı açıklamanın devamında, direnişçi gençlerin intifada ısrarının, cesaretinin ve kahramanca eylemler yapmalarının özgürlüğü kaçınılmaz kıldığını kaydetti.

Bedran ayrıca, gençlerin darbeleri karşısında sarsılan, bütün güvenlik birimleri başarısız kalan işgal rejiminin korku, endişe ve panik yaşadığına dikkat çekerek, dün bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen eylemin ardından işgalcinin alışveriş merkezini kapatmasının Siyonist toplumun yaşadığı korku boyutunu yansıttığını söyledi.

Yorumlar