Muhammed El Gik'e Sıvı Yiyecek Verilmeye Başlandı

94 gün süren açlık grevinden sonra siyonist işgal rejimine isteğini kabul ettirmeyi başaran Muhammed El-Gig'in eşi Feyha Şeleş tarafından yapılan açıklamada gazeteci El-Gig'in sıvı yiyecekler almaya başladığı bildirildi. 

Görüntülenme: 1218 Tarih: 28 Şubat 2016 14:22
Muhammed El Gik'e Sıvı Yiyecek Verilmeye Başlandı

Eşi tarafından yapılan açıklamaya göre gazeteci Muhammed El-Gig açlık grevi esnasında gözlem altında tutulduğu odadan yoğun bakım odasına alındı.

Gazeteci El-Gig'in hanımı Feyha Şeleş'in Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bugün (28 Şubat Pazar) yaptığı açıklamada eşinin dün geceden itibaren yoğun bakım odasına alındığını ve bazı sıvı gıda maddeleriyle çözücüler almaya başladığını, normal gıda maddeleri alabilmesi için vücudunun bu tür yiyeceklerle alıştırma yapmasına gerek görüldüğünü dile getirdi.

Kendisi de bir gazeteci olan Feyha Şeleş, eşinin durumuyla ilgili olarak muhabirimize yaptığı açıklamada kocasının 94 gün süren kararlı mücadelesinde zafer kazanmasından dolayı ailece çok mutlu olduklarını, psikolojik yönden büyük bir rahatlama hissettiklerini, yapılan tahliller sonucu kademeli bir şekilde hayata dönüş imkânı olduğunun anlaşılmasının ise kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

fiem

Yorumlar