Siyonist Rejim Semir Kuntar'a Yönelik Suikasti Üstlendi

Hizbullah'ın önde gelen liderlerinden Samir Kantar’ın, İsrail rejimi tarafından şehid edildiği ilk defa kabul edildi. 

Görüntülenme: 1599 Tarih: 28 Şubat 2016 11:39
Siyonist Rejim Semir Kuntar'a Yönelik Suikasti Üstlendi

Geçen yıl Aralık ayında Suriye'nin güneyindeki Camarana bölgesinde düzenlenen bir hava operasyonu saldırısı sonucu , Hizbullah'ın tanınmış yüzü Samir Kantar'ın hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Lübnan Hizbullah Hareketi, işgalci İsrail'e karşı direnişçi savaşçılardan olan Samir Kantar'ın Siyonist rejim hava güçleri tarafından düzenlenen saldırı sonrası şehit olduğunu, bir bildiri yayınlayarak duyurmuştu.

Siyonist rejim yetkilileri daha önce bölge ülkelerine buna benzer düzenlenen askeri ve terrörist saldırıların sorumluluğunu üstlenmeyerek reddetmişti. Ama bu sefer taktiksel olarak farklı bir yol izleyeen rejim, yapılan terör saldırısını kabul etti.

Yapılan saldırı ve cinayetten memnun olan ve bu konuda açıklama yapan İsrail rejiminin Konut Bakanı Yoav Gallant, "Samir Kantar gibi birinin artık bu dünyanın bir parçası olmaması harika bir durum." ifadesini kullanmıştı.

İlk kez bir İsrail Parlementosu (Knesset) milletvekili, Samir Kantar'ın düzenlenen hava saldırısı sonucu, kendileri tarafından öldürüldüğünü kabul etti.

İsrail Times'ın haberine göre, İsrail parlementosu milletvekili Ömer Barlev, Hizbullah üyesi olan Samir Kantar'ın kendileri tarafından terör edildiğini kabul etti. Kendisine sorulan "Acaba Samir Kantar'ın öldürülmesi İsrail için büyük bir başara mı?" sorusuna cevap olarak Barlev: "Evet, kesinlikle" diye cevap verdiği belirtiliyor.

on4haber

Yorumlar