Siyonist İsrail Ulaştırma Bakanı Sürgün Politikasını Savundu

Siyonist işgal rejiminin Ulaştırma Bakanı İsrael Katz, siyonist işgalcilere karşı eylem gerçekleştiren Filistinlilerin ailelerinin ya Suriye'ye veya Gazze'ye sürgün edilmesini istedi.  

Görüntülenme: 1257 Tarih: 29 Şubat 2016 23:44
Siyonist İsrail Ulaştırma Bakanı Sürgün Politikasını Savundu

Günlük Maariv gazetesinin Pazar günleri yayınlanan haftalık ekinde bugün (28 Şubat) yayınlanan habere göre Katz, İsrail hükümetinin haftalık çalışmalarını görüşmek amacıyla düzenlediği açılış toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'in sürgün politikasını kolaylaştıracak yasal değişikliklerin yapılması için teşvik faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti.

İşgal rejiminin Ulaştırma Bakanı Katz, işgal rejimi parlamentosunda koalisyon üyesi partilerin ve muhalefet partilerinin üyelerinin bu konuda aralarında ittifak sağlamaları amacıyla teşvik faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi. Katz eylem gerçekleştirenlerin ailelerinin sürgün edilmesine engel oluşturan yasaların uygulamadan kaldırılmasını isteyeceğini belirtti.

Bakan Katz, eylemcilerin ailelerinin evlerinin yıkılmasına ek olarak kendilerinin de sürgün edilmeleri durumunda eylemlerin sayısında azalma olacağı iddiasında bulundu.

İşgal rejimi daha önce aldığı bir kararla işgalci güçlere ve yerleşimcilere yönelik eylemler gerçekleştiren Filistinli gençlerin ailelerinin evlerini yıkma işlemini devam ettirmesine rağmen bu uygulamanın söz konusu eylemleri etkilemediğini ve Kudüs intifadası çerçevesinde feda eylemlerinin sürdürüldüğünü gördü.

fiem

Yorumlar