Kassam Mücahidi Şehit Oldu

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Han Yunus'taki mücahitlerden birinin direniş güçlerine ait tünellerde çalışırken meydana gelen kaza sonucu şehit olduğunu duyurdu.  

Görüntülenme: 2006 Tarih: 03 Mart 2016 20:49
Kassam Mücahidi Şehit Oldu

İzzeddin El-Kassam Tugayları bugün (3 Mart Perşembe) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, Han Yunus'taki Cenin Camii cemaatinden 31 yaşındaki mücahit Muhammed Musa El-Estal'ın direnişe ait bir tünelde çalışırken meydana gelen kaza sonucu şehit olduğu ifade edildi.

Şehidin hayatını Allah yolunda cihada adadığını ve Allah'tan şehadetini kabul etmesini dilediklerini bildiren İzzeddin El-Kassam Tugayları, El-Estal'ın ailesine de taziyelerini ileterek Allah'tan sabır ve başsağlığı diledi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, şehitlerin kanlarının Filistin'in özgürlüğe kavuşma yolunu aydınlatan meşaleler olmaya devam edeceğini ve Allah'ın izniyle Filistin topraklarından defolup gidene kadar işgalcileri yakan bir ateş olmayı sürdüreceğini ifade etti.

fiem

Yorumlar