Nasrallah'tan Arap Rejimlerine Siyonist İsrail Uyarısı

Hizbullah lideri Hasan Nasrullah, bugün yaptığı konuşmada, “Biz, oybirliğiyle terör örgütü olarak kabul edilen bir örgüte karşı savaşıyoruz. O zaman biz nasıl terörist olabiliriz?” diye sordu. 

Görüntülenme: 1482 Tarih: 07 Mart 2016 09:41
Nasrallah'tan Arap Rejimlerine Siyonist İsrail Uyarısı

Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri, Şehit General Ali Feyyaz’ı anma merasiminde yaptığı önemli konuşmasında, Lübnan direnişinin terörizmle mücadele için ve Lübnan’ın ulusal çıkarları doğrultusunda Suriye’de bulunduğunu vurguladı.

Seyit Hasan Nasrullah’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

Suriye gitmek için kimse bize emir vermedi, bu kendi bilgimize dayanarak aldığımız bir karardı. Gençlerimizi çatışmanın mahiyeti için toplamıyoruz, şer’i vazifemiz ve İslami değerlerimizi savunma sorumluluğumuz bizi bu işe zorlamaktadır.

Suudi Arabistan, Suriye’de aldığı yenilginden dolayı ve NATO ile ABD’nin bu ülkeye müdahalesinden umudunu kestiği için bize karşı öfkelidir. Arabistan Yemen’de başarısız oldu ve olacaktır ve Yemen’in direnişçi ve sabırlı milletine karşı galip gelemez. Suudi Arabistan Bahreyn’deki halk ayaklanmasını bitirme konusunda da yenilgiye uğramıştır.

Eğer Arabistan savaşlarını hezimete uğratma sorunluluğu uhdemizde ise dünya ve ahirette bununla gurur duyuyoruz.

Hizbullah’ın terör listesine alınmasına karşı gelen tepkiler, direnişin Arap milletleri nezdinde sahip olduğu konumunun göstergesidir.

Bizimle dayanışma içinde olduklarını belirten ve Körfez İşbirliği Konseyini kınayan bütün şahıs ve guruplara teşekkür ediyorum. Hizbullah’ın terör listesine alınmasına karşı verilen sivil ve resmi tepki, Siyonist rejimine verilmiş güçlü bir mesajdır ve Körfez İşbirliği Konseyinin sevinci, Arap ve İslami çevrelerden ve halktan gelen bu tepkilerle birlikte umutsuzluğa dönüştü.

Siyonist rejim için güçlü bir mesaj içeren bu sivil ve resmi tepkiler, Siyonistlerin İslam dünyasındaki varlığının normal hale gelip kabul edilebilir bir günün hiçbir zaman gelmeyeceğini işgalcilere kanıtlamış oldu. Hiçbir Arap rejimi, Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştiremez, ne Suudi Hanedanı ve ne başkaları.

Arap kamuoyunun tepkisiyle vermek istediği mesaj şudur: Ey katil Siyonistler! Sizi yukarıya çıkarmak isteyen ve sizinle ilişki kurmak peşinde olanlar, sizinle birlikte alaşağı edileceklerdir.       

Welayet News

Yorumlar