Siyonist İsrail BM'nin Kararlarından Rahatsız

Siyonist işgal rejiminin Birleşmiş Milletler'deki temsilcisi Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'ne ağır eleştiriler yönelterek, konseyin İsrail konusunda kör ve takıntılı olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 976 Tarih: 13 Mart 2016 02:21
Siyonist İsrail BM'nin Kararlarından Rahatsız

İsrail Kanal-7 televizyonunun haberine göre, söz alan İsrail’in BM temsilcisi Eviatar Manor, Birleşmiş Milletler'in intihara doğru yol aldığını belirterek, Birleşmiş Milletler'i sadece İsrail ile değil, çatışma ve kargaşanın olduğu başka bölgelerle de ilgilenmeye davet ettiklerini ifade etti.

BM İnsan Hakları Konseyi dün İsrail’in Filistinlilere yönelik şiddet, baskı ve hukuksuzluklarını ele almış, konseyin İsrail’i gündeme alması büyükelçinin hoşuna gitmemişti.

İşgal rejimi elçisi Manor yaptığı konuşmada “Şuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Suriye’den kaçan 4.8 milyon mülteci var. Yine Yemen’de açlıkla pençeleşen 7.6 milyon insan var. Aynı şekilde 14 milyon insan da sağlık hizmetlerinden mahrum yaşıyor. Bütün bunlara rağmen geçen Ocak ayından şimdiye kadar konsey İsrail aleyhinde 5 karar alırken, başkası hakkında tek bir karar dahi almadı” dedi.

Siyonist işgal rejiminin Gazze’de işlediği savaş suçları nedeniyle konseyin İsrail’i gündeme almasına tepki gösteren işgal rejimi daha önce konseyi protesto ederek oturumlara iştirak etmedi.

fiem

Yorumlar