Siyonist İsrail Taksim Saldırısını İstismar Ediyor

Siyonist rejim dışişleri bakanlığı genel sekreteri Dore Gold, dün İstanbul’da gerçekleşen ve aralarında İsrail vatandaşlarının da bulunduğu patlama sonrasında bugün Türkiye’ye geliyor. 

Görüntülenme: 1271 Tarih: 20 Mart 2016 11:06
Siyonist İsrail Taksim Saldırısını İstismar Ediyor

Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu, Taksim’deki bombalı saldırı sonrasında ölenler ve yaralananlar arasında İsrail vatandaşlarının olduğunun açıklanması üzerine “saldırının İsrail vatandaşlarını kasten hedef alıp almadığının araştırılacağını” belirtmişti.

Dore Gold, Amerika’daki en önemli Siyonist lobi olarak anılan AIPAC’ın (Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi) toplantısını yarıda bırakarak Amerika’dan Türkiye’ye geliyor.

Dore Gold ismi, Türkiye ile İsrail arasındaki “normalleşme süreci” haberlerinin geçtiğimiz Aralık ayında basına yansıması ile sıkça duyulmuştu.  

Öte yandan normalleşme sürecinin Türkiye’nin İsrail’den askeri bazı konularda talep ettiği maddelerden ötürü askıya alındığının iddia edildiği bir dönemde, Siyonist rejim ordusu genel kurmay II. Başkanı Yair Golan’ın önceki gün Türkiye ile normalleşme konusunda yaptığı açıklamalar, kafaları karıştırdı. Türkiye’yi “çok problemli” bir unsur olarak tanımlayan Yair Golan, AKP ve Erdoğan başta olduğu sürece bu problemlerin sona ermeyeceğini ileri sürdü. 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar