İşte Siyonist Vahşet ( VİDEO)

Siyonist işgal rejimi zulmü durmak bilmiyor. Dün sabah El-Halil'de iki Filistinli'nin işgal rejimi tarafından şehit edilmesinin ardından görgü tanıkları işgal güçlerinin yerde yaralı ve etkisiz bir şekilde yatan Filistinli'yi başından vurarak öldürdüğü belirtilmişti. Görgü tanıklarının bu iddiaları yayımlanan video'larla da kanıtlandı. 

Görüntülenme: 1765 Tarih: 25 Mart 2016 03:24
İşte Siyonist Vahşet ( VİDEO)

Videoda yerde yaralı ve etkisiz halde yatan Filistinli Abdulfettah Eş-Şerif'i başından vurarak şehit eden siyonist rejim askeri, olayın ardından yaptığı açıklamada: "Daha da kötü bir şey yaşanmaması için doğru zamanda, doğru şeyi yaptım" dedi. 
 
Siyonist basının "teröristi vuran kahraman asker" başlıklarıyla verdikleri haberlerde işgal askeri o anları şöyle anlattı: "Teröristin hareket ettiğini gördüm ve onu vurdum. Kendisini havaya uçurmasından korktum." 
 
İşgal ordusu radyosuna konuşan askerin avukatı ise bu yapılan şeyin yanlış olmadığını ve müvekkilinin suçsuz olduğunu söyledi. Siyonist avukat ayrıca "toplum kendisini kimlerin savunduğunu ve bu askerlerin İsrail halkını, çocuklarını korurken nelere maruz kaldıklarını unutmamalı" ifadelerini kullandı. 
 
Dün sabah saatlerinde Tel Rumeyda'da iki Filistinli şehit edilmişti. 
 
İşgal Rejimi Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot olayla ilgili yaptığı açıklamada: "araştırma sonuçları hiçbir şeyi gizli bırakmayacak, askerin yerde yatan teröristi neden vurduğu öğrenilecek, bu yaşananı sebepleriyle iyice anlamamız lazım. Askerler kendilerini tehdit altında hissedebilir ancak teröristlere bile tıbbi yardım ve tedavi sağlanmalı" şeklinde konuştu.
 
Netanyahu ve Yaalon ise bu manzaran siyonist işgal ordusunun gerçek duruşunu yansıtmadığını ileri sürdüler.

 

 

 
İSLAMİANALİZ
 

Yorumlar