Sami Ebu Zühri:''Dünyada Terörün Sembolü Siyonist İsrail'dir.''

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal hükümeti Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun direnişle terörü birbirine karıştırmasının ve direnişi terör olarak göstermesinin umutsuz bir girişim olduğunu ve yaptığı açıklamalarla dünya kamuoyunu yanıltamayacağını ifade etti.  

Görüntülenme: 1389 Tarih: 25 Mart 2016 04:21
Sami Ebu Zühri:''Dünyada Terörün Sembolü Siyonist İsrail'dir.''

Netanyahu’nun direnişle ilgili suçlamaları üzerine Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri dün (24 Mart Perşembe) akşam bir basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan açıklamada Ebu Zuhri “Filistin halkına karşı insanlık suçu işleyen ve sokak ortasında insanları katleden işgal rejimi dünyadaki terörün sembolü olmaya devam edecektir” dedi.

AIPAC örgütünün Amerika’nın başkenti Washington’da düzenlediği toplantıya uydu bağlantısı aracılığıyla katılan Siyonist Başbakan Netanyahu, Filistin’deki direnişi terör olarak nitelendirmişti.

Dünyada en fazla terör eylemlerinde bulunan, masum insanları katleden, evlerini başlarına yıkan, Filistin halkına karşı yasaklı silahları kullanan, suikastlarla liderlerini katleden, halkı açlığa mahkûm eden terör rejimi İsrail kendi suçlarını örtmek için sürekli Filistinlileri suçluyor.

fiem

Yorumlar