Hamaslı Milletvekilinden İntifada Vurgusu

Filistinli grupların hep birlikte intifadayı desteklemeleri gerektiğini belirten Milletvekili Ebu Ras: "İntifadayı Bastırma Girişimleri Başarılı Olamayacak" 

Görüntülenme: 1071 Tarih: 06 Nisan 2016 01:30
Hamaslı Milletvekilinden İntifada Vurgusu

Hamas üyesi milletvekili Mervan Ebu Ras, işgalcilerin intifadayı bastırma çabalarının başarılı olamayacağını ifade ederek, intifadanın Filistin halkının beklentilerini gerçekleştirinceye kadar devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Ebu Ras, intifadanın kesinlikle durmayacağını ve kahraman gençlerin, kadınların ve çocukların kanlarının boşa gitmeyeceğini, bütün bu fedakârlıkların özgürlük ve işgalden kurtuluşla taçlandırılacağını ifade etti.

Filistin Parlamentosu'ndaki Değişim ve Islah Grubu üyesi Ebu Ras, Filistin halkını işgalcilere karşı birlik olmaya ve işgal rejiminin planlarını reddetmeye davet ederek, birlik ve bütünlüğün intifadanın gücünün temelini teşkil ettiğini bildirdi.

İntifadayı geliştirme metotlarına da değinen Ebu Ras, siyasi grupların tek saf halinde intifadayı desteklemeleri gerektiğini belirtti.

Ebu Ras, "Bir grup intifadayı desteklerken Abbas'ın övünerek anlattığı gibi Batı Yaka güvenlik birimlerinin okullara girip öğrencilerin çantalarında bıçak araması doğru değil" dedi.

 

Kaynak : Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar