Rusya Yahudileri Siyonist Rejim'i Terk Ediyor

İşgal rejimi televizyonu 10'uncu kanalı eski Sovyetler Birliği'nden işgal rejimine göç eden Yahudilerin işgal rejiminden kaçışlarının son dönemde hızlandığını bildirdi.  

Görüntülenme: 1266 Tarih: 19 Nisan 2016 09:14
Rusya Yahudileri Siyonist Rejim'i Terk Ediyor

Haberde, yıkılan Sovyetler Birliği'nden işgal rejimine göç eden Yahudi yerleşimcilerden beşte birinin (yaklaşık bir milyonunun) kendilerini İsrail'e ait hissetmedikleri için son yıllarda işgal rejiminden başka ülkelere ve özellikle de Kanada'ya göç ettikleri belirtildi.

İşgal rejimi televizyonuna konuşan Yahudi göçmenlerden biri, "Altı yaşında yüzlerce genç aileyle birlikte İsrail'e geldim. İşgal ordusunda hizmet ettim ve İsrail'de evlendim. Buna rağmen kendimi o topluma ait hissetmedim. Bu nedenle ailemle birlikte Kanada'ya göç ettim" dedi.

Doksanlı yıllarda işgal rejimine göç eden Yahudilerden yüzde 15'inin kendilerine işgal toplumunda yer bulamadıkları için işgal rejiminden göç ettiğini bildiren işgal televizyonu, Yahudi göçmenlerden birinin "İsrail'de 22 yıl yaşadım fakat göç ettim, çünkü kendimi evimde hissetmedim" dediğini aktardı.

İşgal rejiminde yayınlanan raporlar, Sovyetler Birliği'nden işgal rejimine göç eden Yahudilerin yıllarca işgal toplumunda ikinci büyük gücü oluşturmalarına rağmen Batılı Yahudilerin ayrımcılığına maruz kaldıklarına işaret ediyor.

fiem

Yorumlar