Gasıp Siyonist Rejim Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te Birçok Bölgeye Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (21 Nisan Perşembe) Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerine baskınlar düzenlerken Yahudi yerleşimcilerin de Nablus kenti girişinde şüpheli davranışlarda bulundukları ifade edildi.  

Görüntülenme: 1557 Tarih: 21 Nisan 2016 00:36
Gasıp Siyonist Rejim Güçleri Batı Yaka ve Kudüs'te Birçok Bölgeye Baskın Düzenledi

İşgal ordusunun bu sabah Nablus'un Ebu İsnine Mahallesi'ne baskın düzenlediği ve işgal askerlerinin birçok evde arama yaptığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri konuyla ilgili verdiği bilgide, işgal güçlerinin eski esir Nur Şakir El-Etraş'ın evine baskın düzenlediğini, evin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdiğini ve elektrikli cihazları kırdığını ifade etti.

İşgal güçlerinin eski esir Said Ebu Hüseyin'in evine de baskın düzenlediği ve evde arama yaptığı belirtildi.

El-Halil'in güneyindeki Es-Semen Vadisi'ne baskın düzenleyen işgal güçlerinin Cihad Ebu Turki'yi gözaltına aldığı kaydedildi.

El-Fevvar Mülteci Kampı'na da baskın düzenleyen işgal güçleri, Nesim Et-Tıyti'nin evinde arama yaptı ve Et-Tıyti'den ifade vermek üzere işgal istihbaratına başvurmasını istedi.

İşgal güçlerinin Kudüs'ün doğusunda da Ebu Dis ve El-Ayzeriyye beldelerine baskın düzenlediği ve Ebu Dis'te yaşanan çatışmalarda 16 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

fiem

Yorumlar