El-Kassam Tugayları'ndan Abdulhamid Ebu Surur’un Ailesine Taziye Ziyareti

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'na mensup mücahitlerin geçen hafta Kudüs’te Siyonistlere yönelik eylemde şehit olan El-Kassam Tugayları mücahidi Abdulhamid Ebu Surur’un taziye ziyareti sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı.  

Görüntülenme: 3283 Tarih: 23 Nisan 2016 05:38
El-Kassam Tugayları'ndan Abdulhamid Ebu Surur’un Ailesine Taziye  Ziyareti

Görüntüde askeri giysiler giyen yüzleri kapalı mücahitlerin taziye evine gelip El-Kassam Tugayları’nın mesajını okudukları ve şehidin annesinin başını öptükleri görülüyor.

Mücahitler okudukları mesajda El-Kassam Tugayları’nın 20 Siyonist’in yaralanmasıyla sonuçlanan feda eyleminde bulunan Abdulhamid ile iftihar ettiğini belirttiler. 

Kudüs İntifadası'nın başladığı Ekim ayından şimdiye kadar ilk kez El-Kassam Tugayları’na bağlı mücahitler Beytlahim’de göründüler. Onların görüntüsünün Filistinlileri sevindirirken, işgalciyi rahatsız edeceği ifade edildi. 

Kudüs İntifadası'nda şimdiye kadar hep bıçaklı, araçlı ve silahlı eylemler yapılırken, geçen hafta Kudüs’te Siyonistleri taşıyan otobüse yönelik yapılan bombalı feda eylemi intifadanın yeni bir aşamaya girdiğinin işareti olarak değerlendirildi.

fiem

Yorumlar