Siyonist Rejim Ordusu Gazze'ye Saldırı Düzenledi

İşgal güçleri bugün (4 Mayıs Çarşamba) öğle saatlerinde Gazze kentinin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesi'nin doğusunda direniş güçlerine ait bazı kuleleri bombaladı.  

Görüntülenme: 1485 Tarih: 04 Mayıs 2016 07:57
Siyonist Rejim Ordusu Gazze'ye Saldırı Düzenledi

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, işgal topçusu Eş-Şucaiyye Mahallesi'nin doğusundaki meyve suyu fabrikası yakınlarında İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait askeri kuleye üç top mermisi attı. Kulenin bu sabahtan itibaren saldırıya uğrayan ikinci kule olduğu bildirildi.

İşgal ordusunun İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait kuleye saldırı düzenlemesi üzerine direniş güçlerinin de misillemede bulunduğu ve sınır bölgesinde kazı çalışmaları yapan işgal ordusuna ait bir buldozere havan mermisi attığı belirtildi.

İşgal rejimi medya kaynakları, Gazze Şeridi sınırında görevli iki ayrı işgal gücünün bu sabah saldırıya uğradığını, saldırılardan birinin el yapımı patlayıcıyla ve diğerinin ise havan mermisiyle gerçekleştirildiğini ifade etti.

Bu arada, Gazze Şeridi sınırında gerginliğin yükselmesi nedeniyle işgal ordusunun olası bir çatışma için alarm durumuna geçtiği bildirildi.

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi, işgal ordusunun Gazze Şeridi sınırına yakın bölgelerde kurulu Yahudi yerleşkelerinde yaşayan yerleşimcilerden evlerinde kalmalarını ve işgal güçlerinden izinsiz dışarı çıkmamalarını istediğini belirtti.

fiem

Yorumlar