Hamas ve İslami Cihad Siyonist İsrail'in Son Saldırısına Tepki Gösterdi

Filistin İslami Cihad ve Hamas Hareketleri, siyonist işgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırıları üzerine açıklamalarda bulundu. 

Görüntülenme: 1415 Tarih: 05 Mayıs 2016 15:39
Hamas ve İslami Cihad Siyonist İsrail'in Son Saldırısına Tepki Gösterdi

Hamas Liderlerinden Muşir El-Masri siyonist işgalcilerin saldırganlığıyla gerilimi arttırdığını ve Filistin Direnişi'nin, siyonist saldırganlığa karşı koyma hususunda istişare içerisinde olduğunu ifade etti. 
 
Siyonist işgal rejimine Hamas'ın ve Filistin Direnişi'nin sabrını test etmemesi uyarısında bulunan Masri, tüm Filistinli taraflara siyonist işgalcilere karşı sorumluluğunu yerine getirme çağrısında bulundu.
 
Filistin İslami Cihad Hareketi sözcüsü Davud Şihab ise, siyonist işgal rejiminin 2014 yılındaki ateşkesten bu yana Filistin halkına yönelik saldırılarını sürdürdüğünü, ve bugün Gazze'de yaşananların da işgal rejiminin düşmanca tutumunun ve Gazze'ye uygulanan zalim ablukanın vardığı noktayı gösterdiğini belirtti. 
 
Gazze'de, Batı Şeria'da, Kudüs'te ve Filistin'in her yerinde saldırıların ve ihlallerin yaşandığını belirten Şihab, tüm yaşananların siyonist ablukanın ve saldırılarının sonucu olduğunu belirtti. 
 
Şihab, tüm Filistinli gruplara siyonist işgalcilerin saldırılarına karşı birlik olma çağrısında bulundu.

 

Kaynak : Palestine Today (وكالة فلسطين اليوم)

İSLAMİANALİZ

Yorumlar